pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Arek_Gd napisał: tryb najbliższy reżyserskiemu czyli Filmamaker albo Film jeśli go nie ma. Ten mój nowy Samsung, sam przełącza te tryby 👍 - a nie wiedziałem o tym wcześniej. 3 minuty temu, Butler napisał: Zawsze wszystko utylizujesz przy wymianie na lepsze? No, bez przesady, WSZYSTKIE moje byłe cieszą się doskonałym zdrowiem 😁 4 minuty temu, Butler napisał: Chciałbyś móc mu go zutylizować 🤣 Mnie tylko śmieszy wydawanie kasy na samochody. Odpisz, cytując
Butler Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, pairtick napisał: No, bez przesady, WSZYSTKIE moje byłe cieszą się doskonałym zdrowiem 😁 Dobry cięty humor w cenie 8 minut temu, pairtick napisał: Mnie tylko śmieszy wydawanie kasy na samochody. A ja uważam że jak kogoś stać to nic mi do tego. Na większe głupoty kasę w życiu wydawałem Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dnia 2.12.2025 o 14:27, Arek_Gd napisał: Jak wrażenia po przesiadce na oleda ? QLED, jakby co 😉 Powiem tak; nie mam żadnych zastrzeżeń do mojej starej Toshiby, podobnie zresztą, jak i inni (znani mi) zmieniający inne TV 55" na większe. Czyli to nie obraz, mimo że różnica na plus jest 👍 22 minuty temu, pairtick napisał: Mnie tylko śmieszy wydawanie kasy na samochody. 13 minut temu, Butler napisał: A ja uważam że jak kogoś stać to nic mi do tego. Jak kogoś stać 😉 Z tym, że nie wszystko da się 'wpuścić w koszty'. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 39 minut temu Napisano 39 minut temu 35 minut temu, pairtick napisał: Mnie tylko śmieszy wydawanie kasy na samochody. Jeżeli tylko to Cię śmieszy to musisz mieć strasznie smutne życie. 17 minut temu, pairtick napisał: Jak kogoś stać 😉 Z tym, że nie wszystko da się 'wpuścić w koszty'. Ty jesteś tym kontrolerem z urzędu skarbowego w dowcipie o rabinie? Odpisz, cytując
Recommended Posts