Q21 Napisano Środa o 08:54 Napisano Środa o 08:54 Nieco inne granie od AXR100, bo mniej rozrywkowe, ale wciąż po jaśniejszej stronie Czy lepszy od 6000A MK2? Inny, to na pewno Odsłuchać warto Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano Środa o 09:24 Napisano Środa o 09:24 (edytowany) 6 tyś. Za tyle to jedynie coś z chin,albo używki. Zainteresuj się kanałem na YT HIFI zone. Nasz rodak testuje żółty sprzęt hi-fi. Edytowano Środa o 09:25 przez Sundin997 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Czwartek o 06:23 Napisano Czwartek o 06:23 Dnia 25.11.2025 o 10:26, Darson89 napisał: Bardzo ciekawe propozycje ale aż tak założonego budżetu nie rozciągnę 😉. Do wyżej wymienionej czwórki doszedł do sprawdzenia Cambridge audio CXN100 ale to nie jest wzmacniacz. Dnia 25.11.2025 o 18:42, Darson89 napisał: A co powiecie o Cambridge Audio CXA81? Aktualnie zmieści się w moim budżecie. Czy będzie lepszy od AXR100 czy Audiolaba A6000 mk2? Warto go też odsłuchać? Tak on gra lepiej od AXR mimo że jest słabszy. I Ciekawiej od Audiolaba. Żywiej. Natomiast Audiolab prezentuje nieco inna barwe dzwieku wiec inny odbiorca się nim interesuje. Odpisz, cytując
Darson89 Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu Wybór padł na Musical Fidelity B1xi :). Zabrałem na odsłuch do domu B1xi oraz Cambridge Audio Cxa81 mk2 + kolumny podstawkowe Dali Oberon 3 aby porównać je z moimi Triangle Titus Ez. Jeśli chodzi o kolumny to moim zdaniem byłą ogromna różnica na korzyść Triangle. Wokale czystsze, bardziej przejrzyste, więcej szczegółów. Ogólne wrażenie znacznie lepsze. Jeśli chodzi o wzmaki to na Titusach grały na tyle podobnie, że zdecydowałem się na tańszą opcję. Brakuje tylko dołu więc zakupiłem Subwoofer Svs sb-1000. Teraz pytanie jak go podłączyć do Musical Fidelity? Nie mam wyjścia sub out na wzmacniaczu. 1 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Dnia 23.11.2025 o 12:41, Top Hi-Fi & Video Design napisał: 803D za 2600, to możesz dołożyć kilka stówek i mieć nówkę RN 800 https://www.tophifi.pl/multiroom/musiccast/yamaha-musiccast-r-n800a.html?color=1709&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=[PMAX] Brand&utm_id=23046519358&utm_term=&utm_content=&utm_source_platform=Google+Ads&gad_source=1&gad_campaignid=23046520699&gbraid=0AAAAAD3sgsGgDmlwJHYbkksWxZ632EC9E&gclid=CjwKCAiA_orJBhBNEiwABkdmjPCVpcMTOyveZnrd1isJy7WhAfohhnbA4EwK0uJ7Fu7O_4Z8Q8e4hxoC0d0QAvD_BwE Za co dopłacamy tych "kilka stówek"? Odpisz, cytując
michaudio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu A nie lepiej kupić trójdrożne podłogówki 2 godziny temu, Darson89 napisał: Wybór padł na Musical Fidelity B1xi :). Zabrałem na odsłuch do domu B1xi oraz Cambridge Audio Cxa81 mk2 + kolumny podstawkowe Dali Oberon 3 aby porównać je z moimi Triangle Titus Ez. Jeśli chodzi o kolumny to moim zdaniem byłą ogromna różnica na korzyść Triangle. Wokale czystsze, bardziej przejrzyste, więcej szczegółów. Ogólne wrażenie znacznie lepsze. Jeśli chodzi o wzmaki to na Titusach grały na tyle podobnie, że zdecydowałem się na tańszą opcję. Brakuje tylko dołu więc zakupiłem Subwoofer Svs sb-1000. Teraz pytanie jak go podłączyć do Musical Fidelity? Nie mam wyjścia sub out na wzmacniaczu. A nie lepiej kupić trójdrożne podłogówki? Klecenie brzmienia monitorów z subem to przepis na frustrację. Tyle, że najwięcej zależy od akustyki. Jeśli jest sprzyjająca dla basu, to oba rozwiązania się sprawdzą. Jeśli nie jest, to brak sub-outa będzie najmniejszym z problemów... Odpisz, cytując
Darson89 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 32 minuty temu, michaudio napisał: A nie lepiej kupić trójdrożne podłogówki A nie lepiej kupić trójdrożne podłogówki? Klecenie brzmienia monitorów z subem to przepis na frustrację. Tyle, że najwięcej zależy od akustyki. Jeśli jest sprzyjająca dla basu, to oba rozwiązania się sprawdzą. Jeśli nie jest, to brak sub-outa będzie najmniejszym z problemów... Jeśli nie podłączę tego subwoofera to się nie przekonam. Jeśli byłbyś łaskaw podpowiedzieć? Podłączyłem kablem RCA z gniazda PRE OUT w wzmacniaczy do gniazda LFE w subwooferze. Volume na połowę skali i nie słyszę żadnej reakcji Odpisz, cytując
michaudio Napisano 4 minuty temu Napisano 4 minuty temu Podkręć volume na subie, sygnał z gniazda pre-out może być za cichy. Odpisz, cytując
Recommended Posts