mike8585 Napisano Czwartek o 19:27 Napisano Czwartek o 19:27 Co byście polecili wiem że nie wszystko dobrze gra z Yamaha pomimo małego pokoju Pylony lekko zawiodły mnie mocą ...coś o podobnej sygnaturze lepszym basie i mocniejszym tylko nie klipsch choć poprzedni właściciel miał klipschy pod nią i mówił że pomimo złych opinii,grało to wiem te zestawy to nie estradowi ale przy pylonach mam dużą rezerwę w yamaszce .Grają ok ale czasem brakuje walknięcia Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Piątek o 06:34 Napisano Piątek o 06:34 Ale zapomniałeś o kluczowej informacji które Pylon masz? Pearl? co znaczy lepszy bas? Pearl ma mały ale kontrolowany. Szafiry maja go znacznie wiecej ale właśnie kosztem kontroli. Ile masz na te inne kolumny? Nowe czy uzywane? Odpisz, cytując
Q21 Napisano Piątek o 09:42 Napisano Piątek o 09:42 Cześć Jaki budżet masz na nowe kolumny? Z jakich dokładnie Pylonów teraz korzystasz? Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Piątek o 10:21 Napisano Piątek o 10:21 14 godzin temu, mike8585 napisał: Co byście polecili wiem że nie wszystko dobrze gra z Yamaha pomimo małego pokoju Pylony lekko zawiodły mnie mocą ...coś o podobnej sygnaturze lepszym basie i mocniejszym tylko nie klipsch choć poprzedni właściciel miał klipschy pod nią i mówił że pomimo złych opinii,grało to wiem te zestawy to nie estradowi ale przy pylonach mam dużą rezerwę w yamaszce .Grają ok ale czasem brakuje walknięcia Jak długo dysponujesz tym Pylonami? Czy próbowałeś innego ustawienia w pomieszczeniu? Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 15 minut temu Autor Napisano 15 minut temu Witam byłem w delegacji stąd mała aktywność.Mam Pylon Pearl 25 ,przy zakupie wycYtalem że mają więcej basu jak 27 .Co mnie dziwi bo tam jeden przetwornik więcej.Ogolnie to stawiam na pomieszczenie na 8 M2 nie da się jest tak że jak są od ściany 16 cm bas jest spory jak odsune na zalecane 40 cm dzwiek jest inny swobodniejszy ,przestrzenność lepsza ale bas mizerny,chyba najtaniej suba kupić co myślicie o koda 1000 jest tam wejście wysokopoziomowe bo Yamaha as700 nie ma wyjścia sub .wiem że taniocha ale nie kupię suba wartego tyle co kolumny bo to głupota .jest tam 25 cm przetwornik więc myślę że w takim pomieszczenie są rady Odpisz, cytując
Recommended Posts