valantor Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Cześć Drodzy Forumowicze, Arcam A19 poszedł w nowe ręce i pora ogarnąć nowy sprzęt Warunki mam mocno zawężone: głębokość szafki 39cm, potrzebne wejścia Phono, Hdmi i do tego streaming przede wszystkim AirPlay. Głównym powodem zmiany była chęć uproszczenia systemu i likwidacja zbędnych klocków, brzmienie też mnie jakoś bardzo nie wciągało. Pomieszczenie ok 25m2, kolumny to Dali Mentor 5. Odsłuch cichy do maksymalnie średniego (mieszkanie w bloku, dzieci etc. ). Muzyka bardzo różna: rock, metal, jazz, blues, elektronika..można wymieniać bez końca. Nie lubię audiofilskiego plumkania i disco polo NAD w Top Hifi jest teraz za 5500, Lyngdorf jest do ogarnięcia za ok 7000zł. Warto dopłacać ? Jedyne co jeszcze spełnia wyśrubowane wymogi to Nad M10 v3 ale tu już budżet byłby radykalnie przekroczony. Onkyo A-50 będzie raczej wystawać po podłączeniu kabli. Dla pomocy zrobione zdjęcie na szybko jak są graty poukładane. Drodzy forumowicze co radzicie ? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Cześć Fajną opcją pod Dali, ale niestety nieco droższą byłby Naim Uniti Atom HDMI Jeśli za to byłbyś gotów zrezygnować z HDMI lub streamingu, to otworzy się więcej opcji Sieć można załatwić malutkim WiiMem Pro, którego można dowolnie schować. Odpisz, cytując
valantor Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Hej, dzięki za propozycję. Atom bardzo fajny, niestety nie ma wejścia Phono a nie do końca mam ochotę wchodzić w dodatkowe pre Odpisz, cytując
Recommended Posts