Miras23 Napisano wczoraj o 14:25 Napisano wczoraj o 14:25 Cześć Dawno mnie tu nie było, a kolega mnie poprosił aby coś mu dobrać. Czy oprócz Sony 1000wh6 czy B&W PX7 pojawiło się coś, co można brać pod uwagę? Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano wczoraj o 21:00 Napisano wczoraj o 21:00 Hej Sądzę, że po dziś dzień lepszych słuchawek niż B&W PX7s2e to nie kupisz... a teraz nawet za 899 pln. Nikt "nie daje" metalowych słuchawek , dobrze grających z porządnym ANC https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-z-redukcja-szumow/bowers-wilkins-px7-s2e.html Odpisz, cytując
Miras23 Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu Dzięki, no patrzyłem jeszcze na Sony, bo też mają w dobrej cenie teraz, ale plastik fantastik. Chyba się skończy tym, że przyjadę i jeszcze sobie pomacam te B&W. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Warto jeszcze sprawdzić Cambridge Melomania P100se, czy już spoza naszej oferty Final Audio UX5000 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 9 godzin temu, Miras23 napisał: Dzięki, no patrzyłem jeszcze na Sony, bo też mają w dobrej cenie teraz, ale plastik fantastik. Chyba się skończy tym, że przyjadę i jeszcze sobie pomacam te B&W. Zapraszam. Jesteś widzę z Łodzi, możesz wpaść do lokalnego THFu. Odpisz, cytując
Recommended Posts