Skocz do zawartości

Wzmacniacz xindaka a06 czy emotiva basx ta-100 albo Cambridge audio axr100 alboCambridge Audio CXA 60

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Wzmacniacz xindaka a06 czy emotiva basx ta-100 albo Cambridge audio axr100 alboCambridge Audio CXA 60

W moim budżecie to xianderka do 1000zl reszta około 1500zl. 

Nie wnikając od nośnie pokoju i kolumn która konstrukcja ma najlepszą jakość audio to pierwsza pytanie .

Druga sprawa jeżeli wzmacniacz np xindaka nie ma bt a muzyka to w 90 procentach przez bluetooth i mnie to czy jest opcja żeby dokupić jakiś dać z bt czy coś podobnego do 200-300 zł żeby jakość była dobra . Kiedyś kupiłem bt ugreem i jakość słaba. 

Na razie poproszę o odpowiedzi od nośnie podanych modeli bez podawania innych propozycji to najwyżej później . 

17661481470863923692047138045090.jpg

Edytowano przez Rafal Wdo
Napisano
1 godzinę temu, Rafal Wdo napisał:

Cambridge audio axr100 albo Cambridge Audio CXA 60

Z tych 2, rozważałbym tylko CXA 60 (seria CXA jest zwyczajnie lepsza od AXA i AXR). Ale raczej nie do podstawkowych Carin (słyszałem je z CXA61) ani tym bardziej do B&W (zakładam, że grają jeszcze mocniejszą górą). No chyba, że ktoś lubi granie zdecydowanie po jasnej stronie. :) 

Napisano
17 minut temu, Rafał S napisał:

Z tych 2, rozważałbym tylko CXA 60 (seria CXA jest zwyczajnie lepsza od AXA i AXR). Ale raczej nie do podstawkowych Carin (słyszałem je z CXA61) ani tym bardziej do B&W (zakładam, że grają jeszcze mocniejszą górą). No chyba, że ktoś lubi granie zdecydowanie po jasnej stronie. :) 

Czyli pomimo że Axe jest mocniejszy to gorzej?

11 minut temu, cymes napisał:

Przyzwoicie brzmiący wzmacniacz.

Tylko nie ma bluetooth