tomek4446 Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu 9 minut temu, Arek_Gd napisał: Rel'e są popularne więc można coś wyhaczyć za pół ceny. SVS zacna firma, ale nie wiem czemu to Rel (do stereo) chodzi za mną od zawsze. Spojrzał bym na Twoim miejscu jednak życzliwszym okiem na SVS. Właściciel REL-a. 2 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu (edytowany) Polecam BK Electonics XXL S 400 Mk 3. Miałem 2 x SVS SB 2000 , a teraz 2 x BK. Jest ,, ciekawiej,, Ale , nie ma DSP . Edytowano 18 godzin temu przez maciek72 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 1 godzinę temu, maciek72 napisał: Jest ,, ciekawiej,, Ale , nie ma DSP . To by wiele tłumaczyło dlaczego jest ciekawiej , mam tak samo 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 16 godzin temu Autor Napisano 16 godzin temu Dnia 9.01.2026 o 21:17, kaczadupa napisał: U mnie już od dwóch tygodni przygotowany bardzo emocjonalny utwór na rozpoczęcie przygody z Diva 3. Włoskie paczki więc wybór padł na włoskiego kompozytora. Niestety odszedł po długiej walce z chorobą mając tyle lat co obecnie autor tego posta (49). Została jego życiowa pasja - piękna muzyka i utwór, który dosłownie rozrywa serce. Cóż, nie wyszło z Diva 3…, niech chociaż piękny ślad po tej przygodzie zostanie. Oczyście na systemiku złożonym z ATC/Rega/Chord. https://tidal.com/track/66862095/u Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Nie zgodzę się i nie pozwolę na szarganie dobrego imienia Indiana Line Diva 3 Zalecam każdemu ich wypożyczenie i sprawdzenia w swoim systemie , swoich warunkach Odpisz, cytując
Arek_Gd Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu @maciek72 a może wciąż odsłuch koledze nie wyszedł 😜 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Sezon grupowy Zrobił się głuchy i nieznośny Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Niee, katarek już minął. Właśnie machnięty spacerek 11km i idę na wygibasy na siłce w parku. Panowie, uszanujcie moją decyzję. Załatwić się na jakiś sprzęt audio nie jest trudno ale po co? Lepiej dyplomatycznie napisać, że nie podejmę się oceny charakteru brzmienia bo nie potrafię znaleźć czegoś co będę mógł w zgodzie ze swoim sumieniem pochwalić i tyle. Takie to nasze hobby audio, jeden lubi ATC a drugi Indiana Line i po temacie. Zauważcie, że jest kilku! posiadaczy paczek Indiany na forum a moje ATC są chyba jedyne. Już samo to pokazuje co się większości bardziej podoba. Teraz zadowoleni? Widzę, że tak. No, a ja zabieram się za podciąganie. Pozdrawiam. 1 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu No to dajesz ... I raz , i dwa , i trzy ... :😋😋😋 Miłego weekendu 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Dziękuję i wzajemnie. Takich ludzi lubię. Na luzie, bez spiny o durne audio, które jednak nas jara. Odpisz, cytując
Recommended Posts