Krzysiek Nykiel Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Możecie wskazać 2-3 kierunki półkowych z jasną górą, żeby trochę odmulić NADa z tematu. Coś nowego co się da kupić i po pudle odesłać. Jakieś 2-2,5. tys. Teraz grają z Fyne Audio F301 i bida (a miało być tak fanie, blackmetalowo). Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Odmulić NADa? A z czym jest połączony i przy okazji czym ? Odpisz, cytując
Krzysiek Nykiel Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Z Wiim mini i SMSL SU-1 oraz NAD 542HDCD. Wszystko jakimś CORDIAL Lazur czy jakoś tak. Na obu źródłach gra podobnie. JAko końcówka z tymi źródłami zagrało, co do całościowego odbioru podobnie, z tym że w niższych rejestrach jakby dźwięczniej. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu W takim towarzystwie i muli? Jeździłeś kolumnami ustawiałeś je raz bardziej osią na słuchacza, a raz w drugą stronę? Odpisz, cytując
Krzysiek Nykiel Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Właśnie boję się, że to może być akustyka. Pokój mały trochę "tramwajowaty" i kolumny na krótszej ścianie. Wcześnie grały z TAGA HTR-1500CD i myślałem, że gorzej być nie może :), a było lepiej, więc to jednak troche zasługa NADów, Na poddaszu mam NADa 712 podpiętego do jakiś kolumn Koda 70X i to to już w ogóle rozpi... tamto, a kable do kolumn... każdy inny, źródło to laptop z jacka prosto po RCA do NADa. Właśnie słucham na tym z Tidal Xentrixa i Testament... rzeź za 500zł. Jutro poprzepinam. Edytowano 1 godzinę temu przez Krzysiek Nykiel Odpisz, cytując
Q21 Napisano 56 minut temu Napisano 56 minut temu 41 minut temu, Krzysiek Nykiel napisał: Możecie wskazać 2-3 kierunki półkowych z jasną górą, żeby trochę odmulić NADa z tematu. Coś nowego co się da kupić i po pudle odesłać. Jakieś 2-2,5. tys. Sprawdziłbym MA Bronze 100 6G, może starsze Audiovectory, jakieś używane Dali. Odpisz, cytując
Krzysiek Nykiel Napisano 51 minut temu Autor Napisano 51 minut temu Zapomniałe!!! JA mam przecież KD na Ikonach 2 mk2 z przodu i Spektor 2 z tyłu. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 48 minut temu Napisano 48 minut temu To w końcu wczym rzecz, bo namieszałeś. Odpisz, cytując
Krzysiek Nykiel Napisano 17 minut temu Autor Napisano 17 minut temu Nic nie namieszałem. 352 z CD gra u syna z Fyne Audio F301 i bylo tragicznie. Dosłownie przed chwilą przepiąłem Spektory z KD z salonu do 352 i jest kilka razy lepiej, wie3c odmuliłem NADa. Pozostaje mi teraz szukać czegoś lepszego od tych Spektorów, czegoś jeszcze bardziej szczegółowego u góry i szybkiego na dole. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts