MIŁY Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 godzinę temu, Artur Charicki napisał: Ps te Yamahy do modelu 700 niczego więcej dźwiękowo nie oferują. Ale spoko czytaj dalej… Rozumiem, że miałeś Yamahę RN602 i wiesz, że niczego więcej nie oferuje dźwiękowo? Czytanie jest przywilejem ludzi mądrych, ponieważ wynosi ich poziom wiedzy na wyższy, dlatego czytam zanim podejmę decyzję. Edytowano 1 godzinę temu przez MIŁY Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Miałem u siebie as301 i 501. U kolegi bardzo często słuchałem 701 i oboje się z nich bardzo szybko wyleczyliśmy, jak myślisz dlaczego? A no dlatego że nie oferowały kompletnie nic więcej od taniej chińskiej klasy D. Czytaj, czytaj… Odpisz, cytując
renoxd Napisano 40 minut temu Napisano 40 minut temu Mam monobloki Fosi v3 i jak dla mnie grają dobrze. Testowałem sobie także ich przedwzmacniacz ZP3. Ogólnie musisz pamiętać, że sprzęt Fosi gra liniowo, bardzo liniowo. Tutaj musisz się skupić na kolumnach. Jak grają kolumny, tak Ci będzie grał cały tor. Słabo zrealizowane nagrania też mogą być mało przyjemne wtedy. Dobrze mieć do takiego grania EQ żeby sobie jakieś małe korekty porobić pod swoje upodobania. No chyba że weźmiesz jakis przedwzmacniacz lampowy od nich (nie miałem okazji słuchać) Odpisz, cytując
Recommended Posts