Rob74 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Cześć, Mam pytanie do kolegów, która wkładka gramofonowa będzie najlepszym wyborem pod ramię gramofonu Gold Note T 5, Ostatnio miałem wkładkę Hana EL (mc) Odpisz, cytując
Q21 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Cześć Jaki powód zmiany? Czego oczekujesz brzmieniowo od nowej wkładki? Odpisz, cytując
Audio Autonomy Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu No i jaki budżet zakładamy? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 40 minut temu Napisano 40 minut temu 2 godziny temu, Rob74 napisał: która wkładka gramofonowa będzie najlepszym wyborem pod ramię gramofonu Gold Note T 5, Z tego co doczytałem to ramie lekkie /masa efektywna 10g/ , zaleca się więc wkładki o średniej lub wysokiej podatności. Tutaj możesz sobie sprawdzić , do masy efektywnej dodajesz masę śrubek i headshella. Odpisz, cytując
Rob74 Napisano 26 minut temu Autor Napisano 26 minut temu 1 godzinę temu, Q21 napisał: Cześć Jaki powód zmiany? Czego oczekujesz brzmieniowo od nowej wkładki? Powód jest bardzo prosty, uszkodziłem igłę w Hana, więc potrzeba nowej. Bardziej muzykalne brzmienie. 42 minuty temu, Audio Autonomy napisał: No i jaki budżet zakładamy? Budżet to max do 1500-2000 Odpisz, cytując
Audio Autonomy Napisano 18 minut temu Napisano 18 minut temu 7 minut temu, Rob74 napisał: Budżet to max do 1500-2000 MC czy MMki też bierzesz pod uwagę? Odpisz, cytując
Rob74 Napisano 14 minut temu Autor Napisano 14 minut temu Myślę teraz raczej o wkładce MM, może mniej szczegółowa, ale chyba bardziej muzykalne są. Odpisz, cytując
Recommended Posts