bolo Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Witam serdecznie i zwracam się z pytaniem jak w tytule 🙂 Stałem się posiadaczem Rubikore 8, podłączone są do Marantz PM 8006 i może trochę poźno (skoro po zakupie) zastanawiam się czy ten zestaw jest OK Odpisz, cytując
Kraft Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, bolo napisał: zastanawiam się czy ten zestaw jest OK Jak najbardziej ok. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 23 minuty temu, bolo napisał: zastanawiam się czy ten zestaw jest OK Ale to chyba Ty powinieneś znać odpowiedź na to pytanie 😉. 2 Odpisz, cytując
bolo Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, KrólKiczu napisał: Ale to chyba Ty powinieneś znać odpowiedź na to pytanie 😉. Jak podejmowałem decyzję to byłem przekonany, ale teraz wpadłem w - jak to ktoś tu na forum ładnie określił - "audionerwozę" i zaczyna mnie nosić... 🙂 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowany) To usiądź i poczekaj aż Ci przejdzie. W międzyczasie posłuchaj sobie muzyki na swoim zarąbistym zestawie. Edytowano 6 godzin temu przez Kraft 2 1 Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, bolo napisał: Jak podejmowałem decyzję to byłem przekonany, ale teraz wpadłem w - jak to ktoś tu na forum ładnie określił - "audionerwozę" i zaczyna mnie nosić... 🙂 Niewielkie mam doświadczenie, ale chyba miałem podobny problem, audionerwozę, więc mogę Ci doradzić żebyś spokojnie skupił się na słuchaniu ulubionej muzyki przez kilkanaście wieczorów, i dopiero wtedy określił czy faktycznie coś jest nie tak 🙂 sprawdzić coś innego zawsze będziesz miał czas 🙂 1 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, bolo napisał: wpadłem w - jak to ktoś tu na forum ładnie określił - "audionerwozę" i zaczyna mnie nosić... 🙂 Ale wiesz, że to droga bez końca? Cokolwiek byś nie kupił, zawsze istnieje wizja czegoś co zagra lepiej, inaczej, naturalniej, neutralniej itd. Jeśli w dźwięku nic Cię nie uwiera, to po co drążyć? A jeśli uwiera, powiedz cóż to jest, a doświadczeni forumowicze na pewno pomogą 😉. 1 Odpisz, cytując
Q21 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Sprawdzić innych opcji na pewno nie zaszkodzi Ale jak wyżej, może się okazać, że to droga bez końca. Posłuchałbym do Rubikore czegoś o nieco innym podejściu do brzmienia niż Twój obecny Marantz. Zaproponowana Rega Aethos na pewno jest przyjemnym rozwiazaniem, to "grubiej" grający wzmacniacz. Z bardzo dobrą, dość naturalną barwą. Jeśli nie boisz się lampy, to Fezz Olympia EVO jest bardzo dobrą opcją do Rubikore. Dynamiczne, mocne granie, z dużą ilością energii i świetną kontrolą. Patrząc na coś innego, warto sprawdzić Moona 340i X, może Denon PMA-3000NE, czy świetny Canor AI 2.10. W razie czego zapraszam do kontaktu i umówienia się na odsłuchy Sprawdzisz kilka opcji i będziesz wiedział, czy obecne brzmienie Ci w pełni pasuje, czy szukasz czegoś więcej Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, bolo napisał: Witam serdecznie i zwracam się z pytaniem jak w tytule 🙂 Stałem się posiadaczem Rubikore 8, podłączone są do Marantz PM 8006 i może trochę poźno (skoro po zakupie) zastanawiam się czy ten zestaw jest OK No to opisz co jest w nim nie ok? 4 godziny temu, Kraft napisał: To usiądź i poczekaj aż Ci przejdzie. W międzyczasie posłuchaj sobie muzyki na swoim zarąbistym zestawie Albo od razu się przyznaj ,że spodziewsłeś się czegoś innego 1 godzinę temu, Q21 napisał: Sprawdzić innych opcji na pewno nie zaszkodzi Ale jak wyżej, może się okazać, że to droga bez końca. Posłuchałbym do Rubikore czegoś o nieco innym podejściu do brzmienia niż Twój obecny Marantz. Zaproponowana Rega Aethos na pewno jest przyjemnym rozwiazaniem, to "grubiej" grający wzmacniacz. Z bardzo dobrą, dość naturalną barwą. Jeśli nie boisz się lampy, to Fezz Olympia EVO jest bardzo dobrą opcją do Rubikore. Dynamiczne, mocne granie, z dużą ilością energii i świetną kontrolą. Patrząc na coś innego, warto sprawdzić Moona 340i X, może Denon PMA-3000NE, czy świetny Canor AI 2.10. W razie czego zapraszam do kontaktu i umówienia się na odsłuchy Sprawdzisz kilka opcji i będziesz wiedział, czy obecne brzmienie Ci w pełni pasuje, czy szukasz czegoś więcej Na pewnie zaszkodzi. Ja bym kupił je wszystkie. Odpisz, cytując
Recommended Posts