Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

@Sundin997 rzuć okiem na stronę z ustrojami Vicoustic, mają tam w ofercie takie ramy , które montujesz na sufit/ ścianę i dopiero do nich na klej ustroje. Masz poduszkę powietrzną pod ustrojami i zamknięcie jej po bokach,ustroje lekko wystają poza obrys ram

Napisano (edytowany)
2 godziny temu, Nowy75 napisał:

@Sundin997 rzuć okiem na stronę z ustrojami Vicoustic, mają tam w ofercie takie ramy , które montujesz na sufit/ ścianę i dopiero do nich na klej ustroje. Masz poduszkę powietrzną pod ustrojami i zamknięcie jej po bokach,ustroje lekko wystają poza obrys ram

Dzięki.

Rzucę okiem,ale odpuszczam na chwilę moja profilaktykę sufitowa , poczekam i zobaczę co się będzie działo po pomiarach.

Aczkolwiek puki co, patrząc również na cenę ,najbardziej moją uwagę zwrócił ten panel.

https://www.thomann.pl/t.akustik_pet_ceiling_absorber_180_wh.htm

Edytowano przez Sundin997
Napisano
44 minuty temu, Sundin997 napisał:

Aczkolwiek puki co, patrząc również na cenę ,najbardziej moją uwagę zwrócił ten panel.

Patent fajny. Kocham filmy instruktażowe , życzę powodzenia przy odmierzaniu punktów na zaczepy w suficie taką metodą :)

Napisano
2 minuty temu, tomek4446 napisał:

Patent fajny. Kocham filmy instruktażowe , życzę powodzenia przy odmierzaniu punktów na zaczepy w suficie taką metodą :)

Tak się zastanawialem ,czy to na jednym centralnym punkcie nie da się zrobić.

Przewiewów nie mam więc dyndać nie powinno :)

Napisano
8 minut temu, Sundin997 napisał:

Tak się zastanawialem ,czy to na jednym centralnym punkcie nie da się zrobić.

A teraz gadasz jak prawdziwy audiofil. Audiofil nigdy nie ufa producentom i od razu kombinuje co tu zmienić :)

Myślę , że da się w jednym punkcie zaczepić. Wszystko zależy od tego z czego jest sufit , jaka jest waga tego panelu. Nie wiem czy nie trzeba by pomyśleć nad większym kołkiem np. fi.8 , 10 i czy te cztery linki da się upchnąć w tą tulejkę.