Krzysztof Hmm Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Witajcie forumowicze mam dylemat kupiłem kolumny takie jak w temacie 905 i nie wiem jaki wzmacniacz może ktoś ma jakieś dobre tropy wzmacniacz za około 5000 Słucham dużo różnej muzyki Od jazzu,Muzyka gitarowa,alternatywy ,elektroniki ,rocka,soul, Odtwarzacz CD to Meridian G06.2 Dziękuję za każdy wpis Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu https://www.facebook.com/share/1DWQV8X6SS/ Spróbuj napisać do tego Pana. On, z tego co się orientuję, jest fanem marki i na pewno - o ile zechce pomóc - da Ci konkretne tropy. Pozdrawiam Odpisz, cytując
Krzysztof Hmm Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Dziękuję za propozycje Ale z tego co wiem to dobieranie toru u pana Nowaka jest płatne od jakiegoś czasu Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 20 godzin temu, Krzysztof Hmm napisał: Witajcie forumowicze mam dylemat kupiłem kolumny takie jak w temacie 905 i nie wiem jaki wzmacniacz może ktoś ma jakieś dobre tropy Kolumny mają z tego co widzę 91 dB skuteczności , więc zagrają z każdym wzmacniaczem. Dobór toru bez znajomości preferencji dźwiękowych , akustyki pomieszczenia to loteria. Znajomość gatunków muzycznych to nie wszystko. Moim skromnym zdaniem nawet Pan Nowak, którego miałem okazje poznać raczej by strzelał w ciemno. Wypożycz sobie np. jakąś Regę i np. Denona lub Marantza i sam się przekonuj jaka prezentacja Ci pasuje. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts