Martenos Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Witam, mam spalone na jednym kanale tranzystory końcowe - para: 2SA1102 i 2SC2577. Czym je zastąpić ewentualnei gdzie znależć używki ale sparowane odpowiednio? Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Martenos napisał: Witam, mam spalone na jednym kanale tranzystory końcowe - para: 2SA1102 i 2SC2577. Czym je zastąpić ewentualnei gdzie znależć używki ale sparowane odpowiednio? Może kolega @Rega Ci pomoże, lub spróbuj zadać to pytanie w Klubie Sansui. 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowany) Niestety, nie jestem elektronikiem. Kompetentni będą Koledzy elektron6 i Audio Autonomy. No i Koledzy Czubsi i Pygar - specjaliści od Sansui. Edytowano 7 godzin temu przez Rega 1 Odpisz, cytując
elektron6 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Używki, oryginał Sanken sa dostępne na ale drogie. Kup, wstaw i graj. Edytowano 1 godzinę temu przez elektron6 Odpisz, cytując
Recommended Posts