Martenos Napisano Poniedziałek o 09:16 Napisano Poniedziałek o 09:16 Witam, mam spalone na jednym kanale tranzystory końcowe - para: 2SA1102 i 2SC2577. Czym je zastąpić ewentualnei gdzie znależć używki ale sparowane odpowiednio? Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano Poniedziałek o 10:49 Napisano Poniedziałek o 10:49 1 godzinę temu, Martenos napisał: Witam, mam spalone na jednym kanale tranzystory końcowe - para: 2SA1102 i 2SC2577. Czym je zastąpić ewentualnei gdzie znależć używki ale sparowane odpowiednio? Może kolega @Rega Ci pomoże, lub spróbuj zadać to pytanie w Klubie Sansui. 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano Poniedziałek o 12:41 Napisano Poniedziałek o 12:41 (edytowany) Niestety, nie jestem elektronikiem. Kompetentni będą Koledzy elektron6 i Audio Autonomy. No i Koledzy Czubsi i Pygar - specjaliści od Sansui. Edytowano Poniedziałek o 12:43 przez Rega 1 Odpisz, cytując
elektron6 Napisano Poniedziałek o 18:16 Napisano Poniedziałek o 18:16 (edytowany) Używki, oryginał Sanken sa dostępne na ale drogie. Kup, wstaw i graj. Edytowano Poniedziałek o 18:16 przez elektron6 Odpisz, cytując
Martenos Napisano Wtorek o 13:00 Autor Napisano Wtorek o 13:00 kupiłem i niestety para jest z róznych klas wzmocnienia a żeby tego było mało jeden z tranzystorów jest zepsuty... łatwo nie będzie Odpisz, cytując
elektron6 Napisano Wtorek o 21:29 Napisano Wtorek o 21:29 To pozostaje ebay albo zastosowanie pary innych typów tranzystorów. Nie jest to element critical zatem zawsze można coś dobrać podobnego. Odpisz, cytując
Martenos Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu no wlasnie, i tu dochodzimy do sedna - czym zastąpić? Odpisz, cytując
elektron6 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu No jak czym:) ? inną parą o zbliżonych parametrach wzgledem Vce, Ic, hfe, P, ft, rodzaju obudowy. Tego jest od groma ale trzeba postudiowac katalogi. Odpisz, cytując
Recommended Posts