Michał Piekaj Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Witam serdecznie, Mam Mega dylemat.... Czy kupić wiim ultra Plus DAC ( fiio warmer )zewnętrzny Czy kupić eversolo dmp 6 gen 2 Czytałem na forach że nie opłaca się kupować eversolo Tylko lepiej do wiim dokupić dobrego DAC. Odpisz, cytując
renoxd Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu (edytowany) Niezależnie w którą stronę pójdziesz, nie będzie źle. Zadaj sobie natomiast pytanie, czy któraś z tych opcji ma / albo nie ma funkcji której potrzebujesz (bądź wręcz musisz mieć). Pamiętaj też, że "dobry" DAC dla każdego może oznaczać coś innego. Edytowano 10 godzin temu przez renoxd Odpisz, cytując
Q21 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Hej Przede wszystkim Warmer, a DMP-A6 to całkowicie różne sygnatury brzmieniowe. Jeden jest dużo, dużo cieplejszy i bardziej nasycony, gdy EverSolo jest znacznie bardziej nastawione na techniczny styl grania. Głównym więc pytaniem będzie to, jakie granie wolisz Ogólnie ujmując, nie ma tu obiektywnie złego wyboru. Jakbyś chciał porównać - zapraszam do kontaktu i na odsłuch Podziałamy. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowany) 36 minut temu, Q21 napisał: Przede wszystkim Warmer, a DMP-A6 to całkowicie różne sygnatury brzmieniowe. Jeden jest dużo, dużo cieplejszy i bardziej nasycony, gdy EverSolo jest znacznie bardziej nastawione na techniczny styl grania Zatem kolega Michał dobrze kombinuje i łącząc Wiim Ultra z Fiio Warmer, otrzyma wtedy wypadkową jednego i drugiego może to jest lepszy kierunek niż Eversolo? Edytowano 7 godzin temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
Michał Piekaj Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 6 godzin temu, Q21 napisał: Hej Przede wszystkim Warmer, a DMP-A6 to całkowicie różne sygnatury brzmieniowe. Jeden jest dużo, dużo cieplejszy i bardziej nasycony, gdy EverSolo jest znacznie bardziej nastawione na techniczny styl grania. Głównym więc pytaniem będzie to, jakie granie wolisz Ogólnie ujmując, nie ma tu obiektywnie złego wyboru. Jakbyś chciał porównać - zapraszam do kontaktu i na odsłuch Podziałamy. Ogólnie chce ocieplić bowersy bo mam Cambridge audio cxa 81 MK2 i trochę za wysoko. Nie chcę sprzedawać CA . Odpisz, cytując
Recommended Posts