Michał Piekaj Napisano wczoraj o 20:24 Napisano wczoraj o 20:24 Witam serdecznie, Mam Mega dylemat.... Czy kupić wiim ultra Plus DAC ( fiio warmer )zewnętrzny Czy kupić eversolo dmp 6 gen 2 Czytałem na forach że nie opłaca się kupować eversolo Tylko lepiej do wiim dokupić dobrego DAC. Odpisz, cytując
renoxd Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu (edytowany) Niezależnie w którą stronę pójdziesz, nie będzie źle. Zadaj sobie natomiast pytanie, czy któraś z tych opcji ma / albo nie ma funkcji której potrzebujesz (bądź wręcz musisz mieć). Pamiętaj też, że "dobry" DAC dla każdego może oznaczać coś innego. Edytowano 22 godziny temu przez renoxd 1 Odpisz, cytując
Q21 Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Hej Przede wszystkim Warmer, a DMP-A6 to całkowicie różne sygnatury brzmieniowe. Jeden jest dużo, dużo cieplejszy i bardziej nasycony, gdy EverSolo jest znacznie bardziej nastawione na techniczny styl grania. Głównym więc pytaniem będzie to, jakie granie wolisz Ogólnie ujmując, nie ma tu obiektywnie złego wyboru. Jakbyś chciał porównać - zapraszam do kontaktu i na odsłuch Podziałamy. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu (edytowany) 36 minut temu, Q21 napisał: Przede wszystkim Warmer, a DMP-A6 to całkowicie różne sygnatury brzmieniowe. Jeden jest dużo, dużo cieplejszy i bardziej nasycony, gdy EverSolo jest znacznie bardziej nastawione na techniczny styl grania Zatem kolega Michał dobrze kombinuje i łącząc Wiim Ultra z Fiio Warmer, otrzyma wtedy wypadkową jednego i drugiego może to jest lepszy kierunek niż Eversolo? Edytowano 19 godzin temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
Michał Piekaj Napisano 14 godzin temu Autor Napisano 14 godzin temu 6 godzin temu, Q21 napisał: Hej Przede wszystkim Warmer, a DMP-A6 to całkowicie różne sygnatury brzmieniowe. Jeden jest dużo, dużo cieplejszy i bardziej nasycony, gdy EverSolo jest znacznie bardziej nastawione na techniczny styl grania. Głównym więc pytaniem będzie to, jakie granie wolisz Ogólnie ujmując, nie ma tu obiektywnie złego wyboru. Jakbyś chciał porównać - zapraszam do kontaktu i na odsłuch Podziałamy. Ogólnie chce ocieplić bowersy bo mam Cambridge audio cxa 81 MK2 i trochę za wysoko. Nie chcę sprzedawać CA . Odpisz, cytując
Q21 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 4 godziny temu, Michał Piekaj napisał: Ogólnie chce ocieplić bowersy bo mam Cambridge audio cxa 81 MK2 i trochę za wysoko. Nie chcę sprzedawać CA . To WiiM z Warmerem będzie dobrym kierunkiem. Omawiamy ten DAC w filmie, zachęcam do obejrzenia Odpisz, cytując
Michał Piekaj Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, Q21 napisał: To WiiM z Warmerem będzie dobrym kierunkiem. Omawiamy ten DAC w filmie, zachęcam do obejrzenia Juz go widziałem dlatego o nim pomyślałem. Bo jednak Cambridge audio gra za wysoko pod bowersy. A myślę że fiio warmer by złagodził Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Zgadzam się z pierwszym postem. Tu nie ma złej drogi. Oba Transporty są stosunkowo nowe, nie ma z nimi problemu. Który dłużej utrzyma wsparcie ? Tego Ci nikt nie powie. Na pewno zestaw Wiim + Fiio zagra cieplej. Eversolo będzie wyglądał nowocześniej. Ma więcej możliwości ustawienia dźwięku. Pomijam, że połowa to pewnie bezużyteczna Odpisz, cytując
Michał Piekaj Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Zgadzam się z pierwszym postem. Tu nie ma złej drogi. Oba Transporty są stosunkowo nowe, nie ma z nimi problemu. Który dłużej utrzyma wsparcie ? Tego Ci nikt nie powie. Na pewno zestaw Wiim + Fiio zagra cieplej. Eversolo będzie wyglądał nowocześniej. Ma więcej możliwości ustawienia dźwięku. Pomijam, że połowa to pewnie bezużyteczna Mi funkcje nie są potrzebne. Wolę lepszego DAC . Znalazłem na OLX D Denafrips Ares IIw super cenie. Ciekawe jak się będzie miał do fiio warmer Odpisz, cytując
renoxd Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu a bedziesz podpinał subwoofer? Odpisz, cytując
Michał Piekaj Napisano 6 minut temu Autor Napisano 6 minut temu 53 minuty temu, renoxd napisał: a bedziesz podpinał subwoofer? Nie po co. A jeśli To Tylko subwoofer REL T Odpisz, cytując
Recommended Posts