QuestGST Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Cześć. Posiadam na tą chwilę zestaw HK3380 + STX F-360 + FiiO BTA 30 PRO , przewody głośnikowe KLOTZ , 2 x RCA Qeed Audio i40 , chciałbym do tego dorzucić polecaną końcówkę D5PRO BC z popularnego portalu, czy podpinając w/w końcówkę doznam jakiś większych zmian? W Przyszłości planuje wymienić HK na jakiegoś Marantza serii 7 ewentualnie Denona + kolumny podłogowe na coś bardziej uznanego. Podpowie ktoś co ta końcówka może mi dać w tym zestawieniu? Odpisz, cytując
Sipo Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 7 godzin temu, QuestGST napisał: Podpowie ktoś co ta końcówka może mi dać w tym zestawieniu? Da większą moc na kanał, ale masz już wystarczająco mocny wzmacniacz, więc po co? Jeśli chcesz wydać pare PLN-ow na upgrade swojego zestawu, opisz jakie jest aktualnie brzmienie i co konkretnie chciałbyś w nim ulepszyć. Odpisz, cytując
QuestGST Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Sipo napisał: Da większą moc na kanał, ale masz już wystarczająco mocny wzmacniacz, więc po co? Jeśli chcesz wydać pare PLN-ow na upgrade swojego zestawu, opisz jakie jest aktualnie brzmienie i co konkretnie chciałbyś w nim ulepszyć. Aktualne brzmienie jest dość obite dolnymi pasmami , jest tego dużo. Nie jestem mega audiofilem, ale w mojej ocenie brakuje mi tej szczegółowej sceny , słychać instrumenty ale nie są one mocno klarowne , nie są czyste i przejrzyste , jakby były stłumione i grały na drugim planie . Odpisz, cytując
Sipo Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu W takim razie czka Cię wymiana kolumn, na coś o bardziej wyrafinowanym brzmieniu. Jakiej wielkości jest pokój? Moze wrzucisz zdjęcie? Odpisz, cytując
Recommended Posts