jarekrugby Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Cześć wszystkim. Jakie kolumny poradzicie do wzmacniacza jak w temacie do 4000 zł za parę ? Słucham glównie jazz, blues , rock lata od 70 do 90 , itp. Pokój dzienny około 40 m2. Zastanawiałem się nad Indian Line Diva 655 lub Tesi 661, Dali Oberon 5 , KEF R500. pozdrawiam Jarek Odpisz, cytując
Q21 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu hej Warto byłoby posluchać różnych rozwiązań. 40m2 to już spore pomieszczenie, więc warto i patrzeć na większe kolumny. Jeśli jasny kolor by Cię interesował, to w bdb cenie znajdziesz u nas np. Dali Oberon 7 Warto też sprawdzić Pylony Sapphire 31, Indiana Line Tesi 6, Polk ES60 W razie czego zapraszam do kontaktu Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Oberony 5 na pewno będą za małe. Miałem Zensory 7 w 35 m2 i jest to minimum na taką powierzchnię. Także jeśli Oberony to 7. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 31 minut temu Napisano 31 minut temu 5 godzin temu, jarekrugby napisał: Zastanawiałem się nad Indian Line Diva 655 lub Tesi 661, Dali Oberon 5 , KEF R500. KEF-y raczej o klasę lepsze od reszty. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts