tomek4446 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu (edytowany) 53 minuty temu, misiekx napisał: Dorosły facet a przejmuje się opiniami obcych ludzi z forum. Też mnie to dziwi. A po za tym już dawno się z nikogo nie nabijaliśmy 53 minuty temu, misiekx napisał: Nietoperz Nietoperz to mógłby u nas pobierać nauki A'propos słyszenia. Mam gdzieś testy kolumn. Jak już skończyłem odsłuchy Dali , ProAców wróciłem do QLN-ów. Ustawiłem DBX , podpiąłem jak było pierwotnie. Włączam muzyczkę i mam wokal zdecydowanie z lewej strony. Myślę sobie , prawe ucho mam zatkane. Przywlokłem żonę , kazałem posłuchać , potwierdziła , że wokal jest bardziej z lewej i dodała coś o tym , abym sprawdził , bo zwykle nie ogarniam przeciwfazy. CO ! JA NIE OGARNIAM ! ZAWSZE OGARNIAM. Rozpocząłem proces eliminacji. Wypiąłem DBX , podłączyłem bezpośrednio pod DAC , to samo. Pomyślałem , wiem , lutowałem nowy kabel, może coś nie poszło , pewnie to , to. Po zmianie czwartego kabla stan się nie zmienił. Sprawdziłem ustawienia DAC-a , Eversolo , może gdzieś jakieś filtry, czy balans włączony. Nie , to też nie to. Wilgotność się zmieniła , temperatura poszła w górę ? I na koniec ...... spojrzałem za kolumny. W lewej były zamienione kabelki plus z minusem. W życiu się żonie nie przyznam ! Edytowano 2 godziny temu przez tomek4446 4 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @Amarok jak chata wolna na odsłuchy to mogę nosić i ustawiać dzień w dzień 😁. @tomek4446 torpeduję Twój wątek. Może Ci Elaki wyślę na testy? Jak " zjedzą na śniadanie" Proaki będzie rewolucja na Forum 😁. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Nowy75 napisał: Może Ci Elaki wyślę na testy? Jak " zjedzą na śniadanie" Proaki będzie rewolucja na Forum Nie ma sprawy. Wyślę cennik. I od razu uprzedzam , że jak mają " zjeść na śniadanie " w teście to tanio nie będzie , ale da się zrobić . 3 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, tomek4446 napisał: Też mnie to dziwi. A po za tym już dawno się z nikogo nie nabijaliśmy 1 godzinę temu, misiekx napisał: 🤣🤣🤣 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, tomek4446 napisał: I od razu uprzedzam , że jak mają " zjeść na śniadanie " w teście to tanio nie będzie , ale da się zrobić . Kurczę,może wyjdzie taniej niż zakup nowych paczek😁 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Nowy75 napisał: może wyjdzie taniej niż zakup nowych paczek Jak mówimy o https://koris.pl/manufacturer/magico/magico-m9.html to faktycznie , taniej o powrotne koszty wysyłki Elaców Odpisz, cytując
Recommended Posts