Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
53 minuty temu, misiekx napisał:

Dorosły facet a przejmuje się opiniami obcych ludzi z forum.

Też mnie to dziwi. :) A po za tym już dawno się z nikogo nie nabijaliśmy :) 

53 minuty temu, misiekx napisał:

Nietoperz 

Nietoperz to mógłby u nas pobierać nauki :) 

A'propos słyszenia. Mam gdzieś testy kolumn. Jak już skończyłem odsłuchy Dali , ProAców wróciłem do QLN-ów. Ustawiłem DBX , podpiąłem jak było pierwotnie. Włączam muzyczkę i mam wokal zdecydowanie z lewej strony. Myślę sobie , prawe ucho mam zatkane. Przywlokłem żonę , kazałem posłuchać , potwierdziła , że wokal jest bardziej z lewej i dodała coś o tym , abym sprawdził , bo zwykle nie ogarniam przeciwfazy. CO ! JA NIE OGARNIAM ! ZAWSZE OGARNIAM. Rozpocząłem proces eliminacji. Wypiąłem DBX , podłączyłem bezpośrednio pod DAC , to samo. Pomyślałem , wiem , lutowałem nowy kabel, może coś nie poszło , pewnie to , to. Po zmianie czwartego kabla stan się nie zmienił. Sprawdziłem ustawienia DAC-a , Eversolo , może gdzieś jakieś filtry, czy balans włączony. Nie , to też nie to. Wilgotność się zmieniła , temperatura poszła w górę ? I na koniec ...... spojrzałem za kolumny. W lewej były zamienione kabelki plus z minusem. W życiu się żonie nie przyznam ! :) 

Edytowano przez tomek4446
Napisano
4 minuty temu, Nowy75 napisał:

Może Ci  Elaki wyślę na testy? Jak " zjedzą na śniadanie" Proaki będzie rewolucja na Forum

Nie ma sprawy. Wyślę cennik. I od razu uprzedzam , że jak mają " zjeść na śniadanie " w teście to tanio nie będzie , ale da się zrobić . :) 

Napisano
5 minut temu, tomek4446 napisał:

I od razu uprzedzam , że jak mają " zjeść na śniadanie " w teście to tanio nie będzie , ale da się zrobić . :) 

Kurczę,może wyjdzie taniej niż zakup nowych paczek😁