Bodo Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu "po co eksponować plastik udający aluminium? Ja tego nie kupuję." To te dystansy pod wooferami w S3 są z plastiku?... qrcze, a już mi się podobały, w S2 też tylko cienka blaszka a pod spodem plasik. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Bodo napisał: w S2 też tylko cienka blaszka a pod spodem plasik. Jaka cienka blaszka? Odpisz, cytując
soberowy Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Kiedyś to były głośniki… Dziś też są.... 😉 1 Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Kraft napisał: Też plastik. Tak. Odpisz, cytując
Marlin Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, tomasz1w napisał: Jedne z najładniejszych Bowersów to te, które miałem:) Czyli 707 S2 w białej satynie. Ładne. Podobne do 607S3. 2 godziny temu, tomasz1w napisał: Zaokrąglony front w S3 jest ok. Ale pierścienie wooferów i gwizdka w starszych 70x S2 moim zdaniem lepiej wyglądają, bardziej stonowane, eleganckie. 70x S3 i te wysunięte pierścienie wooferów... po co eksponować plastik udający aluminium? Ja tego nie kupuję. Fajka na górze - też nie lubię. Ale to moja, subiektywna ocena. Dobrze, że poszli do przodu w serii S3, nie tylko designem, bo ja np. ominąłem świadomie serię S2. 2 godziny temu, tomasz1w napisał: 70x S3 i te wysunięte pierścienie wooferów... po co eksponować plastik udający aluminium? Ja tego nie kupuję. BTW wysunięcie to nie jest tylko zabieg estetyczny, pomijając fakt, że jest to ładne nawiązanie do serii 800. Odpisz, cytując
Bodo Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Kraft napisał: Jaka cienka blaszka? Chodzi o pierścień maskujący śruby woofera, wygląda jak lite amelinum, ale tak nie jest. Odpisz, cytując
soberowy Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 57 minut temu, kaczadupa napisał: U mnie grają takie. Troche zazdro bo u mnie już nie 😉 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts