Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Czyli dobrze widziałem? Eeee, to jeszcze nie tak źle ze mną.🙂

Jak coś wygląda głupio, ale działa, to nie jest głupie.

O stolik pytałem, bo na fotce tak wygląda, ale tak jak piszesz, dla audio to lepiej że jest sztywno.

Napisano
7 minut temu, I.x.y. napisał:

a sam linn się tego nie wypiera bo w ich instrukcji obsługi zalecają użycia ich markowych kabli

Jak byś chciał kable Linna to mogę Ci chyba załatwić :) Miałem je pół roku w chałupie , a wpiąłem tylko na tydzień. I nie chodziło o dźwięk , tylko wygląd. Jak mowa o audio , to estetyka dla mnie może zejść na plan dalszy , ale są do cholery jakieś granice :) Ten naprawdę gruby i sztywny kabel ,wygląda jak wykopany z ziemi kabel wysokich napięć ,powleczony najtańszym tworzywem z recyklingu :) 

Na tym zdjęciu i tak jest piękny , w realu traci :) 

linn.jpg

Napisano
1 minutę temu, tomek4446 napisał:

Jak byś chciał kable Linna to mogę Ci chyba załatwić :) Miałem je pół roku w chałupie , a wpiąłem tylko na tydzień. I nie chodziło o dźwięk , tylko wygląd. Jak mowa o audio , to estetyka dla mnie może zejść na plan dalszy , ale są do cholery jakieś granice :) Ten naprawdę gruby i sztywny kabel ,wygląda jak wykopany z ziemi kabel wysokich napięć ,powleczony najtańszym tworzywem z recyklingu :) 

Na tym zdjęciu i tak jest piękny , w realu traci :) 

linn.jpg

Z moich kabli jestem zadowolony, 2x2,5mm2 po 2m, z jednej strony banany, niestety nie mogę sobie już zarobionych kupić gdyż moja piękna końcówka mocy Denona ma z tyłu śrubki, ale nie jest to problem gdy, wydają się dobrze trzymać. Chociaż przyznam te co wysłałeś z chęcią bym podłączył... Ale pomimo wszystkiego budżet teraz idzie na kolumny 😀.

Napisano
5 minut temu, I.x.y. napisał:

gdyż moja piękna końcówka mocy Denona ma z tyłu śrubki,

To trwałe solidne połączenie. Pochodzi z czasów jak ludzkość jeszcze nie odkryła , że za pomocą wtyków bananowych czy innych można zmieniać sygnaturę systemu :) W moim obecnym Luxmanie i poprzednich też nie mogę zastosować wtyków bananowych. A jakoś żyję z tym :) 

Napisano
1 godzinę temu, Vectorinni napisał:

Czyli dobrze widziałem? Eeee, to jeszcze nie tak źle ze mną.🙂

Jak coś wygląda głupio, ale działa, to nie jest głupie.

O stolik pytałem, bo na fotce tak wygląda, ale tak jak piszesz, dla audio to lepiej że jest sztywno.

Bardziej taka ława, jak stawiałem pierwszy raz Denona na szybę na dole to wiadomo czego się obawiałem...