rafal735r Napisano 27 sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2007 Chcialbym kupic kolumny Jamo S708http://www.allegro.pl/item229664132_jamo_s...raty.html#photoBardzo mi sie podobaja ale czy jest sens pakowac je do pokoju troche ponad 6m2?Chcialbym przypomniec ze teraz mam tez duze kolumny Tonsila - Diora i troche mi brakuje basu. to te:http://img519.imageshack.us/img519/2604/dsc01053dn3.jpg Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robek Napisano 28 sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2007 O rany boskie! Takie kolumny w 6m Cię zabiją, nie ma nawet jak tego ustawić. Myślę, że powinieneś skierować się w stronę jakiś monitorów, w tak małym pokoju basu będzie na pewno dość. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 29 sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2007 Dodajmy - minimonitorkówEwentualnie - zestaw słuchawkowy...Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 29 sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2007 Chciałbyś poczuć się jak kierowca golfa z włączonym super zestawem audio? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 29 sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2007 Cytat Chciałbyś poczuć się jak kierowca golfa z włączonym super zestawem audio? Lubie poprostu czasami poczuc bas na spodniach. A tak pozatym moze niedlugo bede sie przeprowadzal to beda jak znalazl. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 29 sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2007 A nie lepiej poczekać, i kupić po przeprowadzce. Mogą stanieć (mniej kosztować), i ryzyko uszkodzenia w transporcie mniejsze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 29 sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2007 Wole teraz kupic Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damos Napisano 30 sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2007 Cytat A nie lepiej poczekać, i kupić po przeprowadzce. Mogą stanieć (mniej kosztować), i ryzyko uszkodzenia w transporcie mniejsze. Zwłaszcza, że ma teraz czego słuchać, prawda? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 30 sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2007 No jeszcze mam czego sluchac... To jak juz nie bede mial to napisze jeszcze raz bo zdezorientowalem sie juz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts