cano Napisano 2 września 2007 Udostępnij Napisano 2 września 2007 Jak w temacie, szukam optymalnego rozwiązania. Za tę kwotę szukam czegoś co zapewni dobrą jakość dźwięku, nie wiem czy da się znaleźć coś co będzie zawierało i amplituner i DVD (najlepiej z nagrywaniem ) i kolumny. Nie znam się na tym, więc proszę o pomoc.Pzdrcano Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 2 września 2007 Udostępnij Napisano 2 września 2007 W jakim pokoju będzie grać i czego chcesz na tym sprzęcie słuchać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupo Napisano 3 września 2007 Udostępnij Napisano 3 września 2007 Zainteresuj się zestawami LG, mają niezłe kolumny, większość jest już z nagrywarkami. Co do samych nagrywarek dobre robi Pioneer, ale te zestawy są raczej drogie i mają liche głośniki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cano Napisano 3 września 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 września 2007 Uznałem, że w ogóle zrezygnuję z DVD na rzecz lepszego zestawu głośników. DVD już mam (bez nagrywania i DivX, lepiej poczekać już na Blue-ray.Pokój:Niestety pokój z TV połączony jest z kuchnią i o ile sam ma wymiary 4,5x2 to z kuchnią 4,5x4,5 (oba pomieszczenia nie są oddzielone, pokój jest jednak trochę dłuższy niż kuchnia.KOD<----2,5m----><---2m--->________________________ | TV | ^| | || kuchnia | || | 4,5m|___________ | | \ | | \ | | \_kanapa| vZdaję sobie sprawę, że nic nadzwyczajnego nie uzyskam.Muzyka: Rock, Classic Rock, Alt. Rock, Progressive Rock, Pop (Zespoły: Pink Floyd,Deep Purple, Led Zeppelin, REM). No i ooczywiście filmy też są ważne :].Pzdrcano Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norek Napisano 3 września 2007 Udostępnij Napisano 3 września 2007 Ja proponuje LG LH-T760IA, mysle ze bedzie dobry no i ma lacze USB a to sie przydaje, a jezeli chodzi o bluraya to w media widzialem taki czytnik bluraya i hd dvd fajna sprawa tylko nie pamietam jakiej firmy kolo 3000zl kosztowal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 3 września 2007 Udostępnij Napisano 3 września 2007 Zapomnij o zintegrowanych zestawach. Kup amplituner i kolumny; do tego pomieszczenia raczej monitory niż podłogowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cano Napisano 3 września 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 września 2007 A jakie kolumny byś polecił?Pzdrcano Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 3 września 2007 Udostępnij Napisano 3 września 2007 Do tej muzyki np. JBL E30. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuch Napisano 4 września 2007 Udostępnij Napisano 4 września 2007 Cytat Ja proponuje LG LH-T760IA, mysle ze bedzie dobry no i ma lacze USB a to sie przydaje, a jezeli chodzi o bluraya to w media widzialem taki czytnik bluraya i hd dvd fajna sprawa tylko nie pamietam jakiej firmy kolo 3000zl kosztowal Właśnie też LG, było o nim, to jedyny odtwarzacz, który łyka zarówno blu ray jak i hd dvd. Zestaw LG ja też bym polecał, może nie tak dobry jak amplituner i kolumny, ale gra całkiem OK, a w tym pokoju, nie największym, będzie się naprawdę dobrze prezentował! No i obsługa takiego systemu nieporównywalnie przyjemniejsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 4 września 2007 Udostępnij Napisano 4 września 2007 Cytat Zestaw LG ja też bym polecał, może nie tak dobry jak amplituner i kolumny, ale gra całkiem OK, a w tym pokoju, nie największym, będzie się naprawdę dobrze prezentował! No i obsługa takiego systemu nieporównywalnie przyjemniejsza. Przeczytaj wcześniej, jakich gatunków muzyki słucha autor wątku. I spróbuj tej muzyki na tym posłuchać ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cano Napisano 5 września 2007 Autor Udostępnij Napisano 5 września 2007 Myślałem o czymś co służyłoby mi również do oglądania TV. A z dwóch kolumn (JBL E30) dźwięku przestrzennego raczej nie uzyskam. Satysfakcjonowałby mnie zestaw 5.1 za ok 1500zł (bez ampli i dvd).Pzdrcano Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 5 września 2007 Udostępnij Napisano 5 września 2007 Cytat Myślałem o czymś co służyłoby mi również do oglądania TV. A z dwóch kolumn (JBL E30) dźwięku przestrzennego raczej nie uzyskam. Satysfakcjonowałby mnie zestaw 5.1 za ok 1500zł (bez ampli i dvd). Do nich E20 lub E10 na tył i EC25 jako centralny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norek Napisano 7 września 2007 Udostępnij Napisano 7 września 2007 Sugerujesz ze ze zlozeniem calego zestawu z twoich komponentow starczy mu 1500zl? Mi sie wydaje ze kolega szuka zestawu i tyle! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 7 września 2007 Udostępnij Napisano 7 września 2007 Może to:http://allegro.pl/item240310319_yamaha_sup..._5_kolumn_.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 7 września 2007 Udostępnij Napisano 7 września 2007 Cytat Sugerujesz ze ze zlozeniem calego zestawu z twoich komponentow starczy mu 1500zl? Mi sie wydaje ze kolega szuka zestawu i tyle! Kolega chce słuchać muzyki. Gdyby szukał zestawu, nie pisałby o tym. A ta konfiguracja to w sam raz na ok. 1500 zł jeżeli się dobrze rozejrzeć. Fakt, że bez suba ale tym głośnikom nie brakuje basu. Zawsze można dokupić sub później. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brutus Napisano 9 marca 2012 Udostępnij Napisano 9 marca 2012 Do dwóch tysięcy powinno ci się udać kupić coś fajnego. Śledź promocje i takie tam. Na przykład kino domowe Sony, nówka, można już znaleźć za niecałe 1700 złotych. Opinie też ma bardzo dobre. Nie tylko te z netu, ale znajomi sobie kupili i są bardzo zadowoleni. Szczególnie fakt, że nie było problemów z zainstalowaniem sprzętu im się podobał, zawsze to o koszt fachowca mniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 29 marca 2012 Udostępnij Napisano 29 marca 2012 Witam, proszę nie odświeżać tak starych tematów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts