danny Napisano 2 września 2015 Udostępnij Napisano 2 września 2015 Tylko klasyczno, ostatnio Maurice Ravel - Bolero, ale inne też dają rade Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celdur Napisano 3 września 2015 Udostępnij Napisano 3 września 2015 Dla mnie najlepszą kołysanką to jest porządny sex Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miwako Napisano 24 września 2015 Udostępnij Napisano 24 września 2015 A ja lubię stare hiszpańskie melodie, takie niby latynoskie, a jednak spokojne i bardzooo przyjemne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzako Napisano 26 września 2015 Udostępnij Napisano 26 września 2015 Najczęściej jest to polska muzyka. Niekoniecznie ta najnowsza. Spokojna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Data Napisano 15 października 2015 Udostępnij Napisano 15 października 2015 Muzyka z filmu "Sztuczki" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurkuma Napisano 21 października 2015 Udostępnij Napisano 21 października 2015 Arcade Fire ostatnio - mało kołysankowe, ale działa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korg Napisano 24 stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2016 Judas Priest - Locked In [Priest... Live! 1986] Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nina955 Napisano 22 marca 2017 Udostępnij Napisano 22 marca 2017 Ja najczęściej zasypiam przy dziecinnych kołysankach, ponieważ moje dziecko tego słucha jak ze mną zasypia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotrnach Napisano 30 marca 2017 Udostępnij Napisano 30 marca 2017 w sumie ja zasypiam przy 100% ciszy, ale swojego czasu słuchałem płynący potoczek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konstancja20 Napisano 28 września 2017 Udostępnij Napisano 28 września 2017 Zasypiam przy właczonym teleodbiorniku lub muzyce z radia. Nie mam ulubionej muzyki przy której zasypiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milosz234 Napisano 4 października 2017 Udostępnij Napisano 4 października 2017 Ostatnio zasypiam przy celtyckiej. Beltaine Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matiiii963 Napisano 20 października 2017 Udostępnij Napisano 20 października 2017 Nie potrafiłbym zasnąć przy muzyce. Uspokoić się, zrelaksować - ok, ale nie zasnąć. Zbytnio skupiałbym się na tym, co akurat słyszę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beautiful Instinct Napisano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2018 Zazwyczaj zasypiam przy włączonym radiu, po przebudzeniu tez włączam Odkryłem że najlepsze audycje są zawsze wieczorem/w nocy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 14 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2019 Jako dzieciak zasypiałem przy... Slayer m. in. Było tego znacznie więcej.. 😂 Teraz zasypiam w ciszy, chyba się starzeje... 😱😱 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września Chris Brian Gussa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts