kis Napisano 12 października 2007 Udostępnij Napisano 12 października 2007 Ile trzeba dać za dobry procesor surroundowy, mam ambicję zbudować lepsze kino niż z amplitunera, mam już 5 kanałową końcówkę Rotel. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 13 października 2007 Udostępnij Napisano 13 października 2007 No cóż, do Rotela bardzo dobry procesor kosztuje bardzo dużo złotówek. Oczywiście przypuszczam, że jest on poza możliwościami finansowymi, ale i tak nawet słabsze modele mogą kosztować ponad 2kzł. Na allegro jest ciekawy model Thule Audio, ale już teraz jego cena jest wysoka, pozostałe procesory surround za 200-400zł nie mają dekoderów DD ani DTS, czyli do współczesnego kina domowego 5.1, nie nadają się. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf Napisano 13 października 2007 Udostępnij Napisano 13 października 2007 Hmmm masz możliwość i kupić np takiego LINN-a:http://www.superaudio.pl/phpBB2/viewtopic....7&start=135Bardzo mi się podobał jak współpracował z Rotelem i jest na razie mój nr1. No ale kosztuje dużo W tym wątku zaś możesz zapytać się o procesor ROTEL-a Hit właśnie sobie kupił:http://www.superaudio.pl/phpBB2/viewtopic....c&start=135Za jakieś 2 tygodnie będę miał ATHEM-a. Ale na obecną chwilę jeżeli rozmawiamy o urządzeniu nowym to niestety musisz rozpatrywać przedział od około 10000zł. Oczywiście możesz spróbować zapolować na wyprzedaże ale wówczas musisz spędzić trochę czasu przy komputerze i telefonie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogal Napisano 16 października 2007 Udostępnij Napisano 16 października 2007 Procesor Linn będzie piekielnie drogi, tak jak i wszystkie urządzenia tej firmy. Kiedyś był taki tagMcLaren (AudioLab) - topowy na swoje czasy- z 8-10 lat temu, może teraz dałoby go radę wyrwać gdzieś taniej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf Napisano 19 października 2007 Udostępnij Napisano 19 października 2007 Cytat Procesor Linn będzie piekielnie drogi, tak jak i wszystkie urządzenia tej firmy. Kiedyś był taki tagMcLaren (AudioLab) - topowy na swoje czasy- z 8-10 lat temu, może teraz dałoby go radę wyrwać gdzieś taniej. Za 20000zł masz genialne wg mnie urządzenie LINN-a i w dodatku świetnie grające. Odtwarzacz multiformatowy połączony z przedwzmacniaczem/procesorem. Jedyne co jest jeszcze tylko potrzebne to końcówka mocy. Naprawdę fajna sprawa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano 14 listopada 2007 Udostępnij Napisano 14 listopada 2007 Ja widziałem gdzieś na Allegro po 10 000 zł, ale to i tak kupa pieniędzy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts