kis #1 Napisano 12 października 2007 Ile trzeba dać za dobry procesor surroundowy, mam ambicję zbudować lepsze kino niż z amplitunera, mam już 5 kanałową końcówkę Rotel. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cz58y #2 Napisano 13 października 2007 No cóż, do Rotela bardzo dobry procesor kosztuje bardzo dużo złotówek. Oczywiście przypuszczam, że jest on poza możliwościami finansowymi, ale i tak nawet słabsze modele mogą kosztować ponad 2kzł. Na allegro jest ciekawy model Thule Audio, ale już teraz jego cena jest wysoka, pozostałe procesory surround za 200-400zł nie mają dekoderów DD ani DTS, czyli do współczesnego kina domowego 5.1, nie nadają się. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolf #3 Napisano 13 października 2007 Hmmm masz możliwość i kupić np takiego LINN-a:http://www.superaudio.pl/phpBB2/viewtopic....7&start=135Bardzo mi się podobał jak współpracował z Rotelem i jest na razie mój nr1. No ale kosztuje dużo W tym wątku zaś możesz zapytać się o procesor ROTEL-a Hit właśnie sobie kupił:http://www.superaudio.pl/phpBB2/viewtopic....c&start=135Za jakieś 2 tygodnie będę miał ATHEM-a. Ale na obecną chwilę jeżeli rozmawiamy o urządzeniu nowym to niestety musisz rozpatrywać przedział od około 10000zł. Oczywiście możesz spróbować zapolować na wyprzedaże ale wówczas musisz spędzić trochę czasu przy komputerze i telefonie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rogal #4 Napisano 16 października 2007 Procesor Linn będzie piekielnie drogi, tak jak i wszystkie urządzenia tej firmy. Kiedyś był taki tagMcLaren (AudioLab) - topowy na swoje czasy- z 8-10 lat temu, może teraz dałoby go radę wyrwać gdzieś taniej. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolf #5 Napisano 19 października 2007 Cytat Procesor Linn będzie piekielnie drogi, tak jak i wszystkie urządzenia tej firmy. Kiedyś był taki tagMcLaren (AudioLab) - topowy na swoje czasy- z 8-10 lat temu, może teraz dałoby go radę wyrwać gdzieś taniej. Za 20000zł masz genialne wg mnie urządzenie LINN-a i w dodatku świetnie grające. Odtwarzacz multiformatowy połączony z przedwzmacniaczem/procesorem. Jedyne co jest jeszcze tylko potrzebne to końcówka mocy. Naprawdę fajna sprawa. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
White #6 Napisano 14 listopada 2007 Ja widziałem gdzieś na Allegro po 10 000 zł, ale to i tak kupa pieniędzy. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach