Redakcja AUDIO Napisano 27 października 2010 Udostępnij Napisano 27 października 2010 No i trafiła nam się kolejna przemiana - może nie wizualna jak Chylińskiej, ale muzyczna. Jestem zaskoczona! Słucham Grandy od wczoraj na okrągło i nasłuchać się nie mogę. Jak już pisałam na Fb - czuć Kasię Nosowską i ostatniego Hey`a ale zacnie to korzystać z takich wzorów:) A 'Saute' podoba mi się najbardziej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
todd Napisano 3 grudnia 2010 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2010 A podoba się. Nie sądziłem, że aż tak fajną płytę nagra. I nie ma co tu porównywać Brodki do kiczowatej Chyli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktoś Napisano 5 grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2010 Mi podoba się bardzo, nawet byłam na jej koncercie promującą tą płytę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rattlehead Napisano 28 grudnia 2010 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2010 Płyta fajna, ale szybko się nudzi po za pierwszym odsłuchaniem już niczym nie zaskakuje. Ogólnie na plus szczególnie, że Brodka to produkt Idola. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miwako Napisano 28 października 2015 Udostępnij Napisano 28 października 2015 ja też byłam zafascynowana Grandą ale moim zdaniem obecnie brodke przebija 100% mela Koteluk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 1 listopada 2015 Udostępnij Napisano 1 listopada 2015 Byłem niedawno na kameralnym koncercie Meli w Kielcach. Wcześniej na większym. Koteluk jest specyficzna, ale ciekawa. Z Brodką nie ma chyba co porównywać. Jest po prostu inna.A płyta Granda jest moim zdaniem świetna.Choć osobiście, to lubię słuchać Marii Peszek. Bardzo mi odpowiadają takie skojarzanki słowno muzyczne.Zaskakiwać lubi też wizualnie, bo na jednym z koncertów, w których uczestniczyłem zdjęła dół i została w samych majtkach.Ale na pewno nie dlatego zapadła mi w pamięć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balbinka Napisano 23 listopada 2015 Udostępnij Napisano 23 listopada 2015 ktoś jej jeszcze słucha? ;D Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 23 listopada 2015 Udostępnij Napisano 23 listopada 2015 Tylko tyle masz do powiedzenia jak na początek swoje kariery na forum?Żenujące. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 3 grudnia 2015 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2015 Jak to się mówi (pisze). Powiedział(a) co wiedział(a). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu Napisano 13 stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2016 Takk to świetna płyta, lekko zwariowana rzec można i ta wisienka na torcie w postaci utworu po francusku. Kompletna płyta Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszpanek Napisano 27 lutego 2016 Udostępnij Napisano 27 lutego 2016 Ostatnio słuchałem z dziewczyną Całkiem niezła. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 28 lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 lutego 2016 Dziewczyna czy płyta? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiolover Napisano 6 lipca 2016 Udostępnij Napisano 6 lipca 2016 Pewnie dziewczyna xD Ja tam cos nie moge sie przekonac do tej brodki, ale co kto lubi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 13 października 2016 Udostępnij Napisano 13 października 2016 Niestety wątek jest wylęgarnią spamerskich wpisów i wydumanych wpisów jednopostowców. Jeśli się będą nadal pojawiać tego typu wpisy zostanie on zamknięty. Usunięty został dziś wpis kolejnego spamera z reklamą w stopce.Jednocześnie będę wnioskował o usunięcie kont zawierających reklamy w profilach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pboczek Napisano 15 października 2016 Udostępnij Napisano 15 października 2016 Dla jej fanów może być wartym uwagi to że Panienka Brodka od dwóch tygodni ma audycję w Trójce, w piątki od 22.00 do 23.00: "Smętny i odmęty.", czy jakoś tak. Prezentuje inspiracje muzyczne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ginger Napisano 17 października 2016 Udostępnij Napisano 17 października 2016 Mnie się podoba ta zmiana, ale jakoś też nie mogę się do Brodki przekonać Poza tym miałam okazje być na jakimś koncercie i nie dość, że była spóźniona, to koncert też bez szału. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pboczek Napisano 5 lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 lutego 2017 Skoro zabrałem tu głos wypada mi napisać, że zdarzyło mi się posłuchać kilku audycji Moniki Brodki w Trójce, może nie całych. Na pewno jej fani znajdą tu coś dla siebie. Przedstawia nieoczywistych artystów z różnych okresów (mi często nie znanych), a za bilet na jej program nie trzeba płacić. W tych samych godzinach zdaje się 22.00 - 23.00 ale w sobotę, od niedawna muzykę prezentuje druga szturmowa polska artystka - Gaba Kulka. Można porównać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madzik2506 Napisano 9 lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 lutego 2017 Całkiem nieźle jej to wyszło Do posłuchania i nawet wpada w ucho. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania22 Napisano 19 lutego 2017 Udostępnij Napisano 19 lutego 2017 Monika od zawsze była nadzwyczajnie utalentowaną wokalistką, uwielbiam ją słuchać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiewiesiek Napisano 20 lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 lutego 2017 Ostatnio ją zakupiłem i bardzo lubię jej słuchać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 20 lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 lutego 2017 I kolejny spamer z reklamą i nic nie znaczący wpis - aby zaistnieć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żyraf Napisano 8 maja 2017 Udostępnij Napisano 8 maja 2017 Jestem bardzo ciekawy jak w tej chwili zapatrujecie się na twórczość Moniki Brodki, minęło juz przecież sporo lat a Ona kolejny raz zaskoczyła swoich słuchaczy. Dla mnie jedna z najlepszych polskich artystek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 12 maja 2017 Udostępnij Napisano 12 maja 2017 Myślę, że Brodka ma się bardzo dobrze. Albumem "Clashes" potwierdziła swoją wysoką formę i to, że się rozwija. Ciekawe tematy, niebanalne klimaty, zahaczające o psychodelię. W porównaniu do "dokonań" większości polskich wokalistek, stanowi klasę sama dla siebie. Tak bardzo jak ją, kiedyś lubiłem Edytę Bartosiewicz. Ale niestety osobiste tragicznie przeżycia mocno odcisnęły się na Edycie. Monika, to nowe pokolenie. Piosenki dobrze zagrane, dobrze zaśpiewane, niebanalne, dające do myślenia. Wolałem jednak, gdy śpiewała po polsku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 18 maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 maja 2017 Zgadzam się z opinią Angela, a w czerwcu wybieram się na koncert Moniki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 18 maja 2017 Udostępnij Napisano 18 maja 2017 @flairs, jak na uwielbienie Moniki, to trochę krótka notka. Ja umawiając się z kolegą na piwo piszę dłuższego sms'a. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts