marbles4 Napisano 5 stycznia 2007 Autor Udostępnij Napisano 5 stycznia 2007 Witam. Mam do dyspozycji 1800 (wiem ze to niewiele) i nie wiem co wybrac do swojego pokoju: Denona d-m33, ktorego slyszalem i bardzo mi sie podobal, czy Yamahe Pianocraft e810 (albo inny model PC), ktorej nie slyszalem. Bede wdzieczny za rade. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 5 stycznia 2007 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2007 Kupując Pianocraft e810, wcale się na niej nie zawiedziesz. Ma dobre rekomendacje za jakość wykonania i brzmienie. Na uwagę zasługują znakomite głośniki, produkowane już od kilku lat. Kilka ofert: http://www.allegro.pl/search.php?string=Pi...y=332&country=1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 17 stycznia 2007 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2007 ja bym ci proonowal inną yamahę. zapomniałem modelu ale jutro ci napisze. wiem ze to świetny amp. napwewno przypadnie ci do gustu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 24 stycznia 2007 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2007 Weż Yamahę ale ten model bez DVD tylo z CD jest o wiele lepsza do słuchania muzyki. To mówiłem ja "Wujek dobra Rada". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefir Napisano 4 lutego 2007 Udostępnij Napisano 4 lutego 2007 piano craft rzadzi! i popieram, jesli nie chcesz dvd to lepiej wez wersje z cd. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 1 marca 2007 Udostępnij Napisano 1 marca 2007 Witaj! Pewnie się troszeczkę spóżniłem, ale to nie ma znaczenia, zwycięzcą i tak jest ...Teac! Panowie , oni swoje mini czy też midi systemy produkowali kiedy Yamaha montowała fortepiany i dwusuwowe motocykle, a większość z was, z całym szacunkiem, robiła jeszcze w pieluchy. Na dokładkę dodam iż jeżeli komuś usłyszało się gdzieś słowo Esoteric lub VRDS-NEO, to to samo, no prawie, po prostu należą do Teac. Słyszałem na własne uszy taki zestawik, uwierzcie, w kategorii mini-midi nic nie gra lepiej. Dla zainteresowanych http://www.teac.pl chociaż więcej znajdziesz na www.teac.de tam też do ściągnięcia katalog po angielsku. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts