Redakcja AUDIO Napisano 9 listopada 2012 Udostępnij Napisano 9 listopada 2012 Witajcie! Mam 5 pojedynczych wejściówek, każda ważna dzień - jeśli jesteście zainteresowani, piszcie:) Liczy się kolejność zgłoszeń Zostawię je w hotelu GOLDEN TULIP przy (wejście od ul.Towarowej, 100metrów od Placu Zawiszy) o 10:30, gdzie się spotykamy z RoRo, więc zapraszam.PozdrowieniaOla Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitek_2 Napisano 9 listopada 2012 Udostępnij Napisano 9 listopada 2012 Witaj Olu,dawno mnie nie było ale jeśli mogę to chętnie.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 9 listopada 2012 Udostępnij Napisano 9 listopada 2012 Ja zawsze chętnie, o ile jeszcze są... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 9 listopada 2012 Udostępnij Napisano 9 listopada 2012 Wkradł się mały błąd (już edytowałem wcześniejsza wypowiedź), więc odbiór biletów w hotelu Golden Tulip (a nie Radisson)...W każdym razie chodzi o hotel GOLDEN TULIP przy Placu Zawiszy (dawniej hotel Prestige), po skosie w stosunku do Hotelu Sobieski...Jak nie przed hotelem to na recepcji (piszcie wiadomość do Oli na PW)Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 9 listopada 2012 Udostępnij Napisano 9 listopada 2012 Hej!Ja też jestem chętny, jeśli chodzi o bilet. Jadę z dziewczyną na dwa dni, ale nawet jeden bilecik jednodniowy, to też coś. Pozdrowionka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 9 listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 listopada 2012 Witajcie. Mam jednak więcej wejściówek, jeśli nikt się dziś nie zgłosi, starczy dla wszystkich może nawet na oba dni Jutro będziemy się dzielić. Do zobaczenia o 10:30! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 9 listopada 2012 Udostępnij Napisano 9 listopada 2012 Będę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitek_2 Napisano 9 listopada 2012 Udostępnij Napisano 9 listopada 2012 To może ustalimy w którym miejscu się spotykamy aby ułatwić sprawę i nie szukać się. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 9 listopada 2012 Udostępnij Napisano 9 listopada 2012 pod Golden Tulipem o 10:30 to chyba nie będzie trudno się odnaleźć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 9 listopada 2012 Udostępnij Napisano 9 listopada 2012 Ale, wejściówki nadal będzie można kupić na miejscu, tak ?Chodzi o to, że ja w sobotę nie dam rady, ale będę się szykował na niedzielę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 9 listopada 2012 Udostępnij Napisano 9 listopada 2012 Tak, kupujesz albo na 1 dzień albo od razu na 2 dni...Jak się można spodziewać - dwudniowy bilet jest troszkę tańszy niż 2 jednodniowe A na jeden bilet wchodzisz do wszystkich 3 hoteli, a jak chcesz parę razy do tego samego - to (a przynajmniej tak było poprzednio) pieczętują Ci łapkę Da się zmyć...Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 9 listopada 2012 Udostępnij Napisano 9 listopada 2012 To fajnie. Dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 10 listopada 2012 Udostępnij Napisano 10 listopada 2012 Cytat To może ustalimy w którym miejscu się spotykamy aby ułatwić sprawę i nie szukać się. Utalenia były - a chętny się nie pojawił... Pozdrowienia dla f1angel i Pacia - dzisiaj była okazja się spotkać...Pozdrawiam resztę... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 10 listopada 2012 Udostępnij Napisano 10 listopada 2012 Jak to jest z tymi biletami na jutro (dziś ), bo w końcu nie dotarłem do Bristolu, a chętnie bym wpadł i tam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 11 listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 listopada 2012 Pacio94Zieluwido 10.45 i potem o 11.00 w hotelu Tulip na 1 piętrze przy recepcji możemy się spotkać.Wyślijcie mi na PW swoje dane (imię, nazwisko i nr telefonu), to jak się nie spotkamy to Wam zostawie zaproszenia na recepcji i tam je odbierzecie. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitek_2 Napisano 11 listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 listopada 2012 Niestety nie dałem rady dojechać za co bardzo przepraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 11 listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 listopada 2012 RoRo, wybacz...Odczytałem Twój post, dopiero teraz.Jak pisałem wcześniej, w sobotę nie miałem szansy przyjechać. A była tak intensywna, że nie miałem siły usiąść do komputera wieczorem. Niedzielny wyjazd, zaplanowałem tak, że miałem być w Warszawie już po 9.00, a niestety byłem ok. 11.00. Mam żonę i dwie córki, ufff i sam chłopina kontra... i ... sprawy rodzinne mnie zblokowały troszeczkę Jednak dotarłem, ok. południa byłem w Sobieskim.Szkoda, bo bardzo zależało mi, żeby poznać kilka Osób z Forum (idealna okazja, a kilku z Nich chciałem osobiście Podziękować za wielokrotną Pomoc), ale cóż..., następnym razem rozplanuję to inaczej. Przyznam się, że to mój pierwszy raz na Audio Show i ....Jak wróciłem do domu, po tych wszystkich wrażeniach i spojrzałem na mój (nadal w trakcie budowy) zestaw, to się mi smutno zrobiło Oczywiście mam sporo zdjęć, więc niebawem dodam zdjęcia tych zestawów, które zrobiły na mnie największe wrażenie.P.S. RoRo, Dziękuję za zainteresowanie. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts