LuHash Napisano 5 lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 lutego 2013 Witam wszystkich forumowiczów Jako nowy użytkownik forum chciałbym zacząć od prośby o poradę w wyborze sprzętu...Szukam zestawu, który:- zmieści się w kwocie 1700zł (ale nieco więcej też może być, przejdzie nawet 2K),- zaoferuje porządną jak na mikrusa jakość out-of-box,- odtwarza mp3 (fajnie byłoby FLAC) ma usb i/lub tudzież docka dla iPoda,- jeśli to możliwe - posiada wifi (DLNA) - taki bonus jeśli to możliwe Najważniejszy parametr, który MUSI być spełniony to głębokość zestawu - ma nie wystawać z półki o szerokości 30,5cm...Wiem, że ostatni parametr mocno ogranicza wybór Zastanawiam się mocno czy np Pioneery X-HM o głębokości 30cm (ze specyfikacji) po dociśnięciu do ściany z okablowaniem by się zmieściły??Miałem chrapkę na X-HM71 z wifi ale ma ponad 35cm...Czekam na każdą rade i opinię Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madas Napisano 5 lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 lutego 2013 zdecydowanie przyzwoicie zagra Ci Yamaha Pianocraft i powinien się zmieścić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuHash Napisano 5 lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 lutego 2013 Cytat zdecydowanie przyzwoicie zagra Ci Yamaha Pianocraft i powinien się zmieścić no własnie nie widzę nic z Yamahy poniżej 30cm głębokości Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 5 lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 lutego 2013 PC ma 30 cm głębokości więc masz 0,5 cm zapasu. Jak kupisz jednoelementową wieżę to odpadają wystające interkonekty , a kable głośnikowe podpinasz samym drutem więc nie wystają. Powinno się zmieścić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuHash Napisano 5 lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 lutego 2013 ok rozumiem, że chodzi o ten model:http://www.skapiec.pl/site/cat/31/comp/675176_technicznebo według specyfikacji jest najpłytszy Jeszcze jedno pytanko w takim razie - czy jest w tym PC funkcja zegarka w trybie stand-by? (przydałby się jako zegarek nocny) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 5 lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 lutego 2013 A kolumny też mają stać na półce? Jeśli tak, to co na to powie otwór b-r z tyłu obudowy? Kaszana? Je rozumiem, że to ma grać jako radiobudzik, ale ... o brzmieniu tu nie piszemy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 5 lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 lutego 2013 Cytat ale ... o brzmieniu tu nie piszemy. - ależ Ty nieuważny jesteś. Przecież kolega napisał wyraźnie : Cytat Najważniejszy parametr, który MUSI być spełniony to głębokość zestawu - ma nie wystawać z półki o szerokości 30,5cm... , a Ty tu z jakimś brzmieniem, jak na forum zoologicznym w temacie o chrząszczach , a nie porządnym o sprzęcie i jego parametrach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 5 lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 lutego 2013 He, znów ma wyglądać nie grać. To ciekaw jestem, ile miejsca jest na kolumny ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuHash Napisano 6 lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 lutego 2013 na kolumny jest więcej miejsca ale klocek (tak wiem, budzik;P) chciałbym aby zmieścił się na w/w półce jakieś inne pomysły oprócz najtańszego PC ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romuald Napisano 6 lutego 2013 Udostępnij Napisano 6 lutego 2013 Wstaw w meble większą półkę, ja tak zrobiłem w sypialni. I będziesz mógł normalnie wybierać sprzęt bez ograniczeń meblowych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 6 lutego 2013 Udostępnij Napisano 6 lutego 2013 A co oprócz najtańszej Yamahy PC zmieści się na taką półeczkę? I do tego ma obsługiwać, posiadać i oferować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 6 lutego 2013 Udostępnij Napisano 6 lutego 2013 Nie wiem . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts