Artur Brol Napisano wczoraj o 15:47 Napisano wczoraj o 15:47 (edytowany) Jesli pamięć mnie nie myli, Load wyszła po czarnym albumie. Właśnie się na Load zatrzymałem. Reload brzmial jak zbitek resztek, pozostalych po pracach nad Load. Jak mowisz, wszystko co później wyszło, nie brzmialo tak dobrze. Szkoda. Edytowano wczoraj o 15:47 przez Artur Brol 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano wczoraj o 16:20 Napisano wczoraj o 16:20 Metallica to był Cliff Burton, wg mnie. Odpisz, cytując
fp74 Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 6 godzin temu, pairtick napisał: Późniejsze płyty, to jednak tragedia ☹️ Stąpasz po kruchym lodzie.... A z innej beczki. Im dłużej to leci tym bardziej mi to siedzi. Coś ciekawego, nowego, świeżego Odpisz, cytując
fp74 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Pozwolę sobie dziś na takie banalne stwierdzenie, że ile człowiek by nie słuchał, to ciągle coś miłego wyskoczy. I można mieć 10 plyt Elvina Jonesa i 10 płyt Jana Hammera, a potem trafiasz na coś takiego... .... i następuje opad szczęki 😲!!! Odpisz, cytując
pairtick Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 14 godzin temu, fp74 napisał: Stąpasz po kruchym lodzie.... St. Anger, Death Magnetic, Hardwired... to Self-Destruct, 72 Seasons. Jak dla mnie, tego się nie da słuchać ☹️ 1 Odpisz, cytując
fp74 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, pairtick napisał: St. Anger, Death Magnetic, Hardwired... to Self-Destruct, 72 Seasons. Jak dla mnie, tego się nie da słuchać ☹️ Tu zgoda ale w tamtym poście wrzuciłeś czarny album... co sugerowało, że komentarz tyczy tej płyty... Dziś podążam tropem Elvina .... Odpisz, cytując
MarekPijowczyk Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu U mnie dzisiaj mega nostalgicznie https://www.youtube.com/watch?v=xiqROqbwmNk&list=RDxiqROqbwmNk&start_radio=1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Pięćdziesiąt lat minęło, jak jeden dzień... Odpisz, cytując
Recommended Posts