pairtick Napisano Wtorek o 23:17 Napisano Wtorek o 23:17 @Raf_raf To jest, moim zdaniem, płyta od której zaczął gonić w piętkę ☹️ A lubię Singa. Wracając do tematu - @Redakcja AUDIO Olu, wyłącz łączenie wpisów, proszę. Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano Wtorek o 23:22 Napisano Wtorek o 23:22 (edytowany) 9 minut temu, pairtick napisał: @Raf_raf To jest, moim zdaniem, płyta od której zaczął gonić w piętkę ☹️ Co nie? To znaczy tę bardzo lubię, później było gorzej. To mi się jeszcze podobało: A to już ciężko wyjaśnić: Edytowano Wtorek o 23:27 przez Raf_raf Odpisz, cytując
pairtick Napisano Wtorek o 23:43 Napisano Wtorek o 23:43 Tak to już niestety jest, że po osiągnięciu szczytu, nadal próbują tworzyć - tłukąc jakąś niesamowitą wręcz kasę - tyle tylko, że tego już nie da się słuchać ☹️ A poniżej, przepiękna płyta 😇 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu (edytowany) Czy też miewacie "sezon" na wykonawcę - jak się zacznie, to nie można skończyć, a potem kila miesięcy znowu cisza... Z RHCP mam tak co roku (cociaż raczej latem). @Raf_raf "Californication" to zdecydowanie bardzo dobrze zrealizowana płyta. 👌 Na wszelki wypadek robię powtórkę 😁 Edytowano 17 godzin temu przez BlaBla 2 Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Tak, sezony na wykonawcę albo na gatunek, teraz wsiąkam w bluesa 😉 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu (edytowany) Nie ukrywam, że RHCP to takie moje młode i młodsze czasy, a ta muzyka ma wymiar głównie emocjonalny. Dlatego z reguly ich plyty grają u mnie na full w... samochodzie! Wiadomo - zimny łokieć 😎, volvo rocznik 2008 😁 i jak to śpiewał Fisz w OK Boomer "wożę się szeroko raczej, otwieram szeroko okno, by wszyscy słyszeli, że jestem gość" 😆 ..... No i słyszą 😂. Teraz, jak słucham ich z uwagą i na porządnym sprzęcie, to słyszę (prawie) zupełnie inną muzykę. SKS...? Edytowano 16 godzin temu przez BlaBla 1 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Chris Williams - Odu: Vibration II Nie sprawdzałem, czy jest to na CD (na Bandcamp jest winyl i pliki) ale zapewne ta płyta mogłaby dla wielu stać się jedną z płyt testowych. Chris Williams (trąbka, syntezatory) Patrick Shiroishi (sax) i Kalia Vandever (puzon) nagrali cały set live, a następnie Williams wszystko poddał elektronicznej obróbce i dorzucił wszelkiego rodzaju efekty. Rezultatem jest coś, co nie tylko trudno zakwalifikować do jakiegoś konkretnego gatunku, wielu stwierdzi, że tego w ogóle nie da się podciągnąć pod hasło "muzyka"... Jaka okładka - taka muzyka. 👌 Odpisz, cytując
Jarek Ch. Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 38 minut temu, BlaBla napisał: Chris Williams - Odu: Vibration II Nie sprawdzałem, czy jest to na CD (na Bandcamp jest winyl i pliki) ale zapewne ta płyta mogłaby dla wielu stać się jedną z płyt testowych. Chris Williams (trąbka, syntezatory) Patrick Shiroishi (sax) i Kalia Vandever (puzon) nagrali cały set live, a następnie Williams wszystko poddał elektronicznej obróbce i dorzucił wszelkiego rodzaju efekty. Rezultatem jest coś, co nie tylko trudno zakwalifikować do jakiegoś konkretnego gatunku, wielu stwierdzi, że tego w ogóle nie da się podciągnąć pod hasło "muzyka"... Jaka okładka - taka muzyka. 👌 Ciekawe, nie znam, posłucham Odpisz, cytując
Recommended Posts