Jarek Ch. Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu 1 godzinę temu, Rega napisał: W którymś numerze Bravo tak go określili. A jeśli chodzi o włosy, nie zazdroszcze - sam w tamtych czasach miałem więcej i nawet wystarczyło na irokeza w Jarocinie🤣. A ja dziś przymierzam się do Scorpions. Ciekawe do czego przymierza się ta pani na okładce😛 Broń Boże nie oceniam, ale tak z ciekawości Twój gust ewoluował od Jarocina w stronę Skorpions, czy już wtedy miałeś tak pojemne upodobania? Odpisz, cytując
misiekx Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu U mnie na półce z płytami od Sade do Megadeth . Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu U mnie, rock, metal, pop, klasyczna i filmowa. Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Słuchajcie, jak zaczniemy w tym dziale pisać kto ma kiepski gust, a co jest jedyną wartościową muzyką, to będzie taka szybka i krwawa rzeźnia, że temat zamkną szybciej niż te o kablach! Uznajmy za zasadę (dotąd niepisaną), że wypowiadamy się NA TEMAT, a więc czego słuchamy, dlaczego i co w tym się podoba lub nie, powstrzymując sie od oceny czy Pan X wielkim muzykiem był, albo czy godne audiofila jest wieczne słuchanie kilku tych samych nagrań. Uważam, że największą wartością tego tematu jest to, iż każdy może bezpiecznie, tj nie narażając się na głupie komentarze, napisać czego słucha. A różnorodność artystów i gatunków tylko potwierdzają, że możemy się pięknie różnić, a jedno nas łączy - zamiłowanie do muzyki. Pozdrawiam. 1 1 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Minionej jesieni miałem przyjemność widzieć i słyszeć Hiromi na koncercie w Padwie. Ona jest nie tylko wybitną artystką, lecz również przemiłą osobą, a na scenie po prostu wulkanem energii!!! Pół koncertu grała nie tylko na stojąco ale na chodząco 😂. HIROMI - Alive, 2014 Telarc, wydanie SHM-CD, 🇯🇵 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 5 godzin temu, Rega napisał: A ja dziś przymierzam się do Scorpions. Ciekawe do czego przymierza się ta pani na okładce😛 Pani, jak pani... Ale ten pies 😜 45 minut temu, BlaBla napisał: Pół koncertu grała nie tylko na stojąco ale na chodząco 😂. Oj tam, oj tam 😉 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu (edytowany) 4 godziny temu, Jarek Ch. napisał: Twój gust ewoluował od Jarocina w stronę Skorpions, czy już wtedy miałeś tak pojemne upodobania? To, ze mam w kolekcji jakieś plyty (a jest tego trochę - łacznie winyli i CD jest ok 850 plus kilka tysięcy w plikach) nie oznacza, ze pojedyńcze z nich stanowią one to co lubię najbardziej. Poza tym, zainteresowania muzyczne mam dość szerokie. Od muzyki poważnej do np metalu. Czy udział w koncertach jarocińskich wyklucza wizyty w filharmonii? Jedno nie zaprzecza drugiemu. Edytowano 14 godzin temu przez Rega 2 Odpisz, cytując
Rega Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 22 minuty temu, pairtick napisał: Ale ten pies Nie dla psa kiełabasa!🤣 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Rega napisał: Nie dla psa kiełabasa!🤣 Pies już czuje pismo nosem 😉 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu https://tidal.com/album/77652920/u Odpisz, cytując
Recommended Posts