cheetosek Napisano 14 lutego 2008 Udostępnij Napisano 14 lutego 2008 witam, chcę kupić sobie słuchawki do creative zen 4gb.nie wiem co wybrac chodzi mi o słuchawki dj. (duże lecz nie za duże;p) o to moje typySŁUCHAWKI CREATIVE AURVANA DJ orazSennheiser hd 205z góry dzięki za pomocP.S. Czekam na wasze typy. fundusze, ktore posieadam to 300zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 15 lutego 2008 Udostępnij Napisano 15 lutego 2008 Słuchałeś ich czy wybierasz w ciemno. Moim zdaniem wybierz Sennheiser HD 205. Powinny spełnić twoje oczekiwania Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 16 lutego 2008 Udostępnij Napisano 16 lutego 2008 Sennheiser to specjalista od słuchawek.Chińskie Creative nigdy nie będą tak chodzić.100 % Sennheiser. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cheetosek Napisano 16 lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 lutego 2008 dzieki a może polecacie coś innego??albo inne modele?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 16 lutego 2008 Udostępnij Napisano 16 lutego 2008 To może chciałbyś takie. Do 300zł się mieszczą skoro nie chcesz hd205. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cheetosek Napisano 16 lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 lutego 2008 no ok ale ja chce duże słuchawki DJ znajdę coś lepszego od tych h205?? głównie chodzi mi o głeboki basss a powiedźcie mi bo zdecydowałem się na firmę sennheiser ale który model hd 205 czy EH 250. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 16 lutego 2008 Udostępnij Napisano 16 lutego 2008 Chciałeś coś innego to wytypowałem inne słuchawki.Możesz jeszcze posłuchać słuchawek DJ HD-215 oraz HD-415. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cheetosek Napisano 17 lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 17 lutego 2008 ok, dziękijak coś kupię podziele się z Wami wrażeniami.pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norek Napisano 12 marca 2008 Udostępnij Napisano 12 marca 2008 wiec coś innego, więc proponuje ci nie dużego ale za to super LG model FM33, jestem jego szczęśliwym posiadaczem ma wbudowaną kartą pamięci flash 2GB,polecam sprawdzony sprzęt Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 12 marca 2008 Udostępnij Napisano 12 marca 2008 norekcheetosek poszukuje słuchawek a nie odtwarzacza MP3. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 6 maja 2008 Udostępnij Napisano 6 maja 2008 Jeśli jeszcze nie kupiłeś tych słuchawek, to chcę Ci zwrócić uwagę na jeden aspekt, mianowicie czas odsłuchu. Jeśli planujesz słuchać długo, zapomnij o skórkowym wykończeniu. Twoja skóra przy długim kontakcie ze słuchawkami będzie się pocić, nauszniki będą się ślizgać i szlag trafi komfort słuchania. Mój typ - tylko zamsz.Druga sprawa - jeśli masz do wydania 300 zł, to przy obecnym kursie daje to ok. 90 Euro. W tej cenie możesz już upolować okazyjnie Sennheisery HD 555, mają zamsz i konkretny basior (słuchałem), na ebay.pl lub ebay.de. Większość sprzedających ma w opcji wysyłkę do Polski. Ja znalazłem NÓWKI Sennheisery hd 650 za 213 Euro z przesyłką. Naprawdę warto poczekać / poszukać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts