Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
witam,
chcę kupić sobie słuchawki do creative zen 4gb.

nie wiem co wybrac chodzi mi o słuchawki dj. (duże lecz nie za duże;p)
o to moje typy

SŁUCHAWKI CREATIVE AURVANA DJ

oraz

Sennheiser hd 205

z góry dzięki za pomoc

P.S. Czekam na wasze typy. icon_wink.gif
fundusze, ktore posieadam to 300zł
Napisano
no ok ale ja chce duże słuchawki DJ znajdę coś lepszego od tych h205?? głównie chodzi mi o głeboki basss icon_wink.gif

a powiedźcie mi bo zdecydowałem się na firmę sennheiser ale który model hd 205 czy EH 250.
  • 4 weeks later...
Napisano
wiec coś innego, więc proponuje ci nie dużego ale za to super LG model FM33, jestem jego szczęśliwym posiadaczem icon_lol.gif ma wbudowaną kartą pamięci flash 2GB,polecam sprawdzony sprzęt
  • 1 month later...
Napisano

Jeśli jeszcze nie kupiłeś tych słuchawek, to chcę Ci zwrócić uwagę na jeden aspekt, mianowicie czas odsłuchu. Jeśli planujesz słuchać długo, zapomnij o skórkowym wykończeniu. Twoja skóra przy długim kontakcie ze słuchawkami będzie się pocić, nauszniki będą się ślizgać i szlag trafi komfort słuchania. Mój typ - tylko zamsz.

Druga sprawa - jeśli masz do wydania 300 zł, to przy obecnym kursie daje to ok. 90 Euro. W tej cenie możesz już upolować okazyjnie Sennheisery HD 555, mają zamsz i konkretny basior (słuchałem), na ebay.pl lub ebay.de. Większość sprzedających ma w opcji wysyłkę do Polski. Ja znalazłem NÓWKI Sennheisery hd 650 za 213 Euro z przesyłką. Naprawdę warto poczekać / poszukać.