obas Napisano 14 maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 maja 2014 Dzięki za odpowiedzi. Myślałem, że może to być wlutowanie jakiegoś elementu między power a resztę układu, żeby tylko wyeliminować sam efekt. Nie brałem pod uwagę skomplikowanej przeróbki, a szczególnie takiej, która ingerowałaby w zamysł producenta na temat tego jak wzmacniacz ma grać. Dlatego zostanie tak jak jest teraz, tak jak sugerował f1angel. Nie jest dla mnie żadnym problemem naciśnięcie jeszcze jednego przycisku przy włączaniua co do fascynacji wzmacniaczem - nie mam odniesienia do innego sprzętu, dlatego nie wiem czy wzmacniacz gra poprawnie, zajebiście czy po prostu fajnie. niedoświadczenie plus ograniczone na tą chwilę możliwości odsłuchowe dają taki efekt, że zestaw na moje ucho brzmi fajnie, ale czy na tyle, żeby nic w nim nie wymienić - nie wiem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostku Napisano 16 maja 2014 Udostępnij Napisano 16 maja 2014 Przepraszam za mały OT, ale widzę, że mowa jest o "miętkim starcie". Orientuje się ktoś, czy MF E100 takowy posiada? Wiem, że E10 nie ma. A może kolega Adamc mógłby u siebie wcisnąć power, jeśli jeszcze ma ten wzmacniacz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts