muzyczny_gość Napisano 6 marca 2009 Udostępnij Napisano 6 marca 2009 a co to ma hmm być reklama ? cz co ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiofil_leon Napisano 6 marca 2009 Udostępnij Napisano 6 marca 2009 nie nie reklama tylko oszczednosc na bzdurne proby zrobienia czegos bez dobrego pomysłu w efekcie drozej o ok 1000zł bo prawie tyle kosztowaly niepotrzebne proby lub stracie 2 miesiecy czasu, trucia sie na wlasne zyczenie jak sobie Waćpan nie wytlumaczy to tak bedzie dobrze generalnie chc pomoc kazdemu kto boryka sie z tym tematemmi pomogli wiec czemu ja mam nie podzielic sie swoja wiedza??pozdrawiam Goscia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 6 marca 2009 Udostępnij Napisano 6 marca 2009 ok , wklej zdjęcie jak to chociaż ostatecznie wygląda Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiofil_leon Napisano 16 marca 2009 Udostępnij Napisano 16 marca 2009 zdjecia sa na aukcjach kellix -a co ja marketing mam komus robic?? http://www.allegro.pl/item583374255_balast...kolumn_itp.htmlśrut do obciążenia standów i kolumn itp (numer 583374255) z tego co wiem ma tez srut olowiany po ok 12-13złpozdrawiam gościa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll1979 Napisano 15 maja 2009 Udostępnij Napisano 15 maja 2009 co powiecie na to Odwiedź moją stronę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomabo Napisano 23 maja 2016 Udostępnij Napisano 23 maja 2016 Witam,Pomyślałem żeby odświeżyć ten wątek. Zastanawiam się jak dobrać kolor standów do białych kolumn. Czy do białych kolumn pasują Waszym zdaniem też białe standy, czy dla kontrastu lepiej wybrać ciemniejsze? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 23 maja 2016 Udostępnij Napisano 23 maja 2016 Moim zdaniem lepiej wybrać białe. Całość będzie się prezentowała jednorodnie i nie będzie wrażenia, że coś jest tam przypadkowo.Chyba, że umeblowanie pokoju masz w czarno-białej stylistyce. Wówczas obydwie opcje mogą być ciekawe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts