zieluwid Napisano 22 czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2014 Wrzuć zdjęcia obu kolumn. Tak żeby było widać fronty. I dodatkowo, tą pokrzywioną widok z boku i z tyłu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Listonosz Napisano 22 czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2014 Tył i przód jest krzywy .. ehhhttp://www5.zippyshare.com/v/86525995/file.htmlhttp://www19.zippyshare.com/v/1408676/file.html Ten tył bardziej jest wyciągnięty że tak powiem..http://www9.zippyshare.com/v/82481228/file.htmlProszę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Excalibue Napisano 22 czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2014 Te Soniaki SS-G1 też nie są złe, wyższy model SS-G3 grał bardzo fajnym, analogowym dźwiękiem jednak co byś nie robił to ani te ASW ani Sony nie zrobią Ci dyskoteki w domu, więc pewnie dla Ciebie zagrają po prostu słabiej niż Altusy Cervin Vega byłyby tutaj idealne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Listonosz Napisano 22 czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2014 Ja nie potrzebuje dyskoteki w domu ja lubie jak ładnie bez szumu bez przesterowania pięknie gra jakosc Ale powiem że nie na jednej 18stce byli soniacze ;] Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 22 czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2014 Cytat Ale powiem że nie na jednej 18stce byli soniacze ;] No i co, teraz szukasz wysokotonowców do Soniaków ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Listonosz Napisano 22 czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2014 Hahaha tak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 22 czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2014 Listonosz, a jak duży Ty masz pokój ? Bo widziałem, że te Sony i ASW, to kolumny podstawkowe. Więc wnioskuję, że pokój niewielkich rozmiarów. Jednak zakładam także, że kompletnie nie wiesz po co i o czym mówię. Wnioskuję także po spalonych wysokotonowcach, które to najprościej mówiąc nie wyrobiły pod obciążeniem.Jeżeli bierzesz pod uwagę odpowiednie nagłośnienie pomieszczenia w granicach 12-16m2, to te kolumny będą bardzo dobrym wyborem :http://www.ebay.de/itm/Lautsprecher-Dali-2...=item5b016d9562 [ Dali 201 ]Wiem, że z tymi jest coś nie tak (nie wiem co dokładnie, nie jestem biegły w niemieckim), ale chciałem Ci zobrazować. Może też być model wyżej, czyli Dali 300. Może coś znajdziesz z czasem, warto iść w tym kierunku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 22 czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2014 Panowie, zwracam uwagę, że w dalszym ciągu piszemy w wątku Czervika.Listonosz, odśwież swój starszy wątek i tam napisz co i jak. Albo załóż nowy wątek skoro tu temat tak się rozkręcił.Nie zaśmiecajmy tematu, który jest o czym innym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 22 czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2014 Faktycznie, Przepraszam.A sam pisałem i upominałem o tym wcześniej, gapa .Czervik wybacz. Przepraszam raz jeszcze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Listonosz Napisano 23 czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 czerwca 2014 pokój to 3x2... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 23 czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 czerwca 2014 Czervik i co tam u Ciebie? Jakieś przemyślenia, zastanawiasz się dalej nad kolumnami, masz jakieś typy, szukamy czegoś innego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 25 czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2014 Kolumny do mocnego, młodzieżowego grania - choćby JAMO S708 (lub starszy model X708)Używane w bdb stanie trafiają się poniżej tysiąca.Inna propozycja to MAGNAT Supreme 1000Natomiast Altusów czy tego typu kolumn nikt z bardziej doświadczonych Kolegów z tego Forum nie będzie Ci proponował.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 25 czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2014 Czervik chyba już kupił Altusy . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErrorDTe Napisano 25 czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2014 Tak z ciekawości zapytam. Słucham tej samej muzyki co Czervik a od niedawna stałem się szczęśliwym posiadaczem kolumn TED 4, jak one wypadłyby w porównaniu do tych JAMO S708? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Excalibue Napisano 25 czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2014 Ja bym ujął to tak - Jedne i drugie w 20mkw dobrze wysterowane zapewnią Ci odpowiednie natężenie z tym, że IQ zrobią to bardziej kulturalnie i zrównoważenie.W kwestii bardziej "audiofilskich" kreowanie sceny, detale to pewnie będą inne światy.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 26 czerwca 2014 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2014 Fajnie, że kupiłeś IQ. Jeżeli masz wątpliwości odnośnie decyzji w stosunku do Jamo, to uważam, że dobrze wybrałeś. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts