Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Dnia 17.03.2016 o 21:49, Belfer54 napisał:

Dlatego ja jestem zwolennikiem kupowania wydań starych, z okresu prosperity wydawnictw winylowych.
Bywa jednak, że kupuję współczesne wydania.

mam bardzo podobnie. Nowych słucham najczęściej z cd, ale lata 60te 70te 80te najlepiej, co oczywiste brzmią z 1pressa 😉

• 4 months later...
  • 3 weeks later...
Napisano
16 godzin temu, iFi Audio napisał:

Ja się zaopatruje w onvinylstore.com z Warszawy, inaczej znany jako Winylowa. Bardzo sobie chwalę :)

Kiedyś też tam kupowałem, świetna atmosfera i fajne rabaty. Od jakiegoś czasu jednak już nie zaglądam, zmienił się mój ulubiony człowiek na barze.

Pozdrawiam,

Michał

Napisano

Ja mam odwrotny problem. Po gramofonie zostało mi kilkadziesiąt płyt w tym mnóstwo nowych, przegranych raz albo i w ogóle. I zielonego pojęcia nie mam ani co z tym zrobić ani jak sprzedać i wycenić. Pewnie zostaną na poddaszu, może kiedyś córki znajda i będą chciały posłuchać? Podziwiam wszystkich, którzy chcą bawić się w detal, sprzedaż na sztuki. Sam bym nie miał na to cierpliwości. Podobnie jak na sama zabawę w winyle. 

Napisano

Córka mi mówiła o jakimś świetnym miejscu w przejściu podziemnym na Dworzec Centralny. Z tego miejsca pochodzą płyty które dostaje od niej na gwiazdkę i jakość pierwsza klasa. Nigdy nie byłem , ponoć świetna atmosfera ,ale lubię gościa , bo zawsze namawia córkę na stare wydania , bo te nowe ...... :)