Matt Daemon Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 Dnia 17.03.2016 o 21:49, Belfer54 napisał: Dlatego ja jestem zwolennikiem kupowania wydań starych, z okresu prosperity wydawnictw winylowych. Bywa jednak, że kupuję współczesne wydania. mam bardzo podobnie. Nowych słucham najczęściej z cd, ale lata 60te 70te 80te najlepiej, co oczywiste brzmią z 1pressa 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El-Maniaque Napisano 8 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2022 Jestem z Bydgoszczy i mamy bardzo fajny sklep z vinylami. Epka, studio czarnej płyty. TAm kupuję, ale także w internecie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iFi Audio Napisano 27 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2022 Ja się zaopatruje w onvinylstore.com z Warszawy, inaczej znany jako Winylowa. Bardzo sobie chwalę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Na Temat Audio Napisano 28 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2022 16 godzin temu, iFi Audio napisał: Ja się zaopatruje w onvinylstore.com z Warszawy, inaczej znany jako Winylowa. Bardzo sobie chwalę Kiedyś też tam kupowałem, świetna atmosfera i fajne rabaty. Od jakiegoś czasu jednak już nie zaglądam, zmienił się mój ulubiony człowiek na barze. Pozdrawiam, Michał 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FromBorg Napisano 28 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2022 Ja mam odwrotny problem. Po gramofonie zostało mi kilkadziesiąt płyt w tym mnóstwo nowych, przegranych raz albo i w ogóle. I zielonego pojęcia nie mam ani co z tym zrobić ani jak sprzedać i wycenić. Pewnie zostaną na poddaszu, może kiedyś córki znajda i będą chciały posłuchać? Podziwiam wszystkich, którzy chcą bawić się w detal, sprzedaż na sztuki. Sam bym nie miał na to cierpliwości. Podobnie jak na sama zabawę w winyle. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 28 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2022 Córka mi mówiła o jakimś świetnym miejscu w przejściu podziemnym na Dworzec Centralny. Z tego miejsca pochodzą płyty które dostaje od niej na gwiazdkę i jakość pierwsza klasa. Nigdy nie byłem , ponoć świetna atmosfera ,ale lubię gościa , bo zawsze namawia córkę na stare wydania , bo te nowe ...... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts