Kamiloss Napisano 18 listopada 2014 Udostępnij Napisano 18 listopada 2014 Witam chcę kupić na prezent wieżę, chciałbym wybrać najlepszą do 300zł. Przeglądam Allegro i zaciekawiła mnie ta wieża:Linkta:Linklub ta:LinkWażne by wieża była koloru czarnego. Co sądzicie o tej 1 wieży Medion? Wygląda najbardziej solidnie z tych trzech sprzętów. Pisze, że wyprodukował ją Phillips. Może macie inne opcje do 300zł? Przeczytam każdą cenną poradę. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 18 listopada 2014 Udostępnij Napisano 18 listopada 2014 Cześć.No cóż, skoro wieża ma być nowa i za 300 zł, to szczerze mówiąc, kup tą która podoba Ci się najbardziej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 18 listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 listopada 2014 (edytowany) Nie ma żadnej różnicy pod względem jakości dźwięku czy trwałości między tymi sprzętami ? Edytowano 19 listopada 2014 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim - nie ma potrzeby cytować go w całości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 19 listopada 2014 Udostępnij Napisano 19 listopada 2014 Za 300 zł, to można z bólem (wielkim BÓLEM) zorganizować kolumny (podstawkowe), wzmacniacz (lub amplituner stereo) i odtwarzacz CD. I to WYŁĄCZNIE UŻYWANE. Takim sprzętem ostatecznie się tu zajmujemy, doradzamy. Czymś, co może zagrać muzykę a nie tylko brzdękolić przy obieraniu ziemniaków w kuchni. Zresztą jakie zestawy mają nieraz ludzie w kuchni, to niejeden chciałby mieć jako główny Zastanów się jak może zagrać nówka w tej cenie? Poza tym na 90% taka rzecz pogra Ci niedługo i pewnie po ustaniu gwarancji coś padnie. Nikt Ci takiego sprzętu raczej nie naprawi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 19 listopada 2014 Udostępnij Napisano 19 listopada 2014 Problem w tym, że chcesz to dać jako prezent. Bo używanego nie wypada, choć brzmieniowo byłby o niebo lepszy. Wszystko zależy jaka forma tego prezentu i komu chcesz go dać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 19 listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 listopada 2014 Prezent ma być dla dziewczyny a więc nie chcę się wygłupiać z używanym sprzętem nie wypada Pokój w którym będzie stała wieża jest mały, też nie będzie codziennie użytkowana ale chciałbym coś najlepszego wybrać w tej cenie. Byłem najbardziej przekonany do Mediona ale to są wieże powystawowe niestety. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandzior85 Napisano 19 listopada 2014 Udostępnij Napisano 19 listopada 2014 firma Medion nie za dobrze mi się kojarzy może pozostań chociaż przy samsungu albo phillipsie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 19 listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 listopada 2014 Chyba wybiorę Samsunga, mają dwudrożne głośniki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 19 listopada 2014 Udostępnij Napisano 19 listopada 2014 Może po prostu idź i posłuchaj, jak to gra. Wybierz tą, która najbardziej przypadnie Ci do gustu. Zwróciłbym uwagę na wykonanie i detale w urządzeniu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 19 listopada 2014 Udostępnij Napisano 19 listopada 2014 No cóż, szkoda. Ja swojemu kumplowi na urodziny kupiłem zestaw w podobnej cenie. A słuchał wcześniej na głośniczkach wielkości dużych ostryg albo na DVD wpiętym bezpośrednio do telewizora. Gdyby był już jakiś sprzęt z wejściem na słuchawki, to mógłbyś kupić dobre słuchawki. W tej sytuacji kup co jest. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 19 listopada 2014 Udostępnij Napisano 19 listopada 2014 Cytat Prezent ma być dla dziewczyny a więc nie chcę się wygłupiać z używanym sprzętem nie wypada ... Byłem najbardziej przekonany do Mediona ale to są wieże powystawowe niestety. Popatrz jeszcze na allegro, bo pojawiają się czasami sprzęty nowe, ale w sfatygowanym pudełku - może takie coś zyska Twoją akceptację?Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts