MobyDick Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 Cytat MobyDick, Toyka33 dzwonił do mnie i przez 35 minut sprawdziliśmy różne opcje połączeń i podłączeń i niestety nie jest tak jak powinno. zwykle w takich sytuacjach problemem może być coś banalnego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 i działa już dobrze ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 16 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 -40db to jest dobrze lipa....na + 10 dB jest głośno ale charczą,, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 problem może być też w tym mp3może trzeba go przyciszyć niecomp3 powinien mieć ustawienia barwy na zero Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 16 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 Teraz mam laptopa i wszystko na maxa..i nie jest glosno Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 jeśli sygnał jest zbyt silny stopień wejściowy może być przesterowanysprubuj przyciszać wyjście z laptopa z ustawieniami korektora na flat Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 16 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 Tez lipa...Moze amplituner uszkodzony.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 miejmy nadzieje że niepopróbuj z radiemalbo podłącz jakieś inne żródło np jakieś dvdmoże to LG ma wyjscie na wzmacniacznapisz mi jaki to model LG Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 16 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 Próbowałem tez lipa....co mam zrobić... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 może wyłącz ta yamahejutro może będzie lepiej może coś zawilgotniało w transporciea zeusy można by spróbować podłączyć do LG jesli ich kolumny są 4 ohm Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 16 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 Lh-t751tb Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 Nie no bądźmy poważni, to nie jest odpowiedni sprzęt o testowania Zeusów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 16 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 Masakra.a miało być tak pięknie.....co tu robic? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 Poczekaj do jutra i sprawdź wszystko jak rozmawialiśmy. Jak będziesz miał pytania, albo jakieś wątpliwości, to możesz przekręcić do mnie. Może się coś wyjaśni. Niestety musisz sprawdzić dokładnie i wykluczyć coś z kręgu podejrzeń. Czyli kabel, wzmacniacz, kolumny, bo zakładam, że twój odtwarzacz jest ok (choć to też zagadka, bo nawet nie masz słuchawek, więc jak go sprawdzić ?). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 nie daje sie ściągnac manual do tego lgto nie jest sprzet do testowania zeusówza to mogły by być moze na tym choć troche pograac na rozgrzewkę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 16 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 Pl.poczekam do jutra.chociaz jak do podączylem,stał w domu z 4 godz..zadzwonię rano do firmy skąd kupiłem.niech mi pomogą...a jak nic nie wyjdzie .wezmę amplituner i pojadę do kolgi ma kolumny i spr.czy chodziJest taka możliwość ze moje kolumny są uszkodzone? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 myśle że niewielka jesli je kupiłeś z tonsiluno niestety to lg niema wyjscia audio na rca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 16 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 Nie w tonsilu...w sklepie internetowym...z Bydgoszczy, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 mało prawdopodobnechyba żeby ktoś je juz zwrócił po ich uszkodzeniu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 Taka sama, jak to że jest to wina wzmacniacza. Panowie takie pisanie jest bez sensu i kompletnie bezcelowe. Nie rozumiem po co ciągniecie jedno i to samo bez końca. Aby znaleźć przyczynę, trzeba działać. Rozmowni zostawcie sobie na czas relaksu przy muzyce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 16 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 Czyli rano tel.do firmy gdzie zakupiłem.Albo amplituner podłączyć pod inne kolumny! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 podłączanie Zeusów do LG ma mały sens satelity są na pewno filtrowane od basuWarto ta yamahe podłączyć do innych kolumn Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 16 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 Jak zadziała przy innych tzn,ze? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 problem jest w kolumnach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 16 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 Masakra""...... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts