Celdur Napisano 19 września 2015 Napisano 19 września 2015 Ja się przerzuciłem z Alphard Da Vinci 8zł/mb na Melodika Purple Rain 30/mb i jestem mega zadowolony z rezultatów.Wydaje mi się że wszystkie droższe kabelki różnice przyniosą ale w o wiele droższych systemach. Odpisz, cytując
Chilli Napisano 19 września 2015 Napisano 19 września 2015 U mnie pod 710 chodzi tuner 1500, wizualnie wszystko współgra, jedyna różnica to napisy wpadają w złotą barwę (710 ma srebrną) co do jakości muzycznej tunera to wszystko jest ok.Obecnie zaś bardziej rozglądam się za DNP Odpisz, cytując
pan_michal Napisano 30 września 2015 Autor Napisano 30 września 2015 Panowie, potrzebuję pilnej odpowiedzi co sądzicie o tym zakupie?? Opłaca się? Sprzęt wydaje się OK?http://allegro.pl/tuner-fm-dab-denon-tu180...5693727730.html Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 1 października 2015 Napisano 1 października 2015 Jeśli masz pewność że DAB z niego będzie działać i będziesz z tego korzystać to bardzo fajna sprawa. Jeśli ma służyć wyłacznie jako tuner FM to podobny bez DAB można kupić używany taniej. Odpisz, cytując
pan_michal Napisano 1 października 2015 Autor Napisano 1 października 2015 Jak pisałem wyżej kilka kanałów możemy odbierać z Dab więc jak najbardziej wykorzystam.A co sądzisz o ofercie? Ciut krótki opis człowiek ma i jest jeszcze bardzo daleko ode mnie... właściwie brałbym w ciemno :/ Odpisz, cytując
Recommended Posts