Celdur Napisano 19 września 2015 Udostępnij Napisano 19 września 2015 Ja się przerzuciłem z Alphard Da Vinci 8zł/mb na Melodika Purple Rain 30/mb i jestem mega zadowolony z rezultatów.Wydaje mi się że wszystkie droższe kabelki różnice przyniosą ale w o wiele droższych systemach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 19 września 2015 Udostępnij Napisano 19 września 2015 U mnie pod 710 chodzi tuner 1500, wizualnie wszystko współgra, jedyna różnica to napisy wpadają w złotą barwę (710 ma srebrną) co do jakości muzycznej tunera to wszystko jest ok.Obecnie zaś bardziej rozglądam się za DNP Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_michal Napisano 30 września 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 września 2015 Panowie, potrzebuję pilnej odpowiedzi co sądzicie o tym zakupie?? Opłaca się? Sprzęt wydaje się OK?http://allegro.pl/tuner-fm-dab-denon-tu180...5693727730.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 1 października 2015 Udostępnij Napisano 1 października 2015 Jeśli masz pewność że DAB z niego będzie działać i będziesz z tego korzystać to bardzo fajna sprawa. Jeśli ma służyć wyłacznie jako tuner FM to podobny bez DAB można kupić używany taniej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_michal Napisano 1 października 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 października 2015 Jak pisałem wyżej kilka kanałów możemy odbierać z Dab więc jak najbardziej wykorzystam.A co sądzisz o ofercie? Ciut krótki opis człowiek ma i jest jeszcze bardzo daleko ode mnie... właściwie brałbym w ciemno :/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts