jandzban085 Napisano 9 marca 2015 Udostępnij Napisano 9 marca 2015 Witam serdecznie. Potrzebuje rady na prezent dla taty, chce kupić słuchawki do 1000zł, słucha głównie jazzu, ma bardzo dobry słuch i dobry sprzęt grający w domu dlatego proszę o rade ponieważ boje się że mogę nie trafić i kupić coś słabego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 9 marca 2015 Udostępnij Napisano 9 marca 2015 Cześć.Proponuję posłuchać GRADO SR225E. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 16 marca 2015 Udostępnij Napisano 16 marca 2015 Wybór słuchawek to kwestia dość subiektywna . Ja bym poważnie rozważał zakup przy tej cenie AKG K 601 lub K 702 .Jedna przy słuchawkach tego producenta warto zwrócić uwagę na to, że należy je podłączyć na początku i ich nie słuchać przez przynajmniej 2 dni.Wymagają wyjątkowo długiego czasu "wygrzewania" aby zaczęły grać tak jak powinny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek91x Napisano 4 kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2015 To przestań je polecać bo wprowadzasz ludzi w błąd. To są słuchawki grające na poziomie słuchawek logitecha czy creativa za~150zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DUDUK Napisano 15 kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2015 Jeśli to ma być dla Taty to szczerze mogę polecić Focal Spirit One S - słuchałem ich na iPhone 4 s i 5 s i byłem pod wrazeniem detali i szczegółów z dość fajną górą .Po " wygrzaniu " ułożyły się jeśli można tak powiedzieć - przejął je Tata niby do posłuchania i zostawił Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 15 kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2015 Nie sądzę, że temat jest jeszcze aktualny. Tym bardziej, że jego Autor nawet nie pofatygował się podjąć jakiejkolwiek dalszej dyskusji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIKOLAJWROC2810 Napisano 9 lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 lipca 2015 Uważam, że nie ma potrzeby wydać aż takiej kwoty na słuchawki. Nie zawsze cena jest wyznacznikiem jakości, wiem to z autopsji:-) ja mam „zwykłe” słuchawki, Panasonica, te większe oczywiście, kupione za lekko ponad 100 zł i maja taki dźwięk, że oczy w głąb czaszki uciekają, a ucho mam bardzo wrażliwe:-) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 9 lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 lipca 2015 Jak pisałem trzy miesiące temu, temat jest nieaktualny, coś tutaj jest dla Ciebie nie jasne ?Poza tym, co to z propozycja ? Człowiek pytał o słuchawki za 1000 zł, a Ty piszesz o Panasonicach za 100 zł, które wciskają oczy w głąb czaszki ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 10 lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 lipca 2015 Witaj,jeśli jest lub będzie dedykowany wzmacniacz słuchawkowy, to spójrz koniecznie na świetne słuchawki AKG Q701. To trochę powyżej budżetu, jednak osłuchana osoba na pewno doceni klasę nauszników. Warto jeszcze spojrzeć na nauszniki Sennheiser HD600. Natomiast w założonym budżecie warto przemyśleć Beyerdynamic DT880 lub DT990 najlepiej w wersji 250 omowej.Przyjrzyj się proszę moim propozycjom, w przypadku pytań służę pomocą. Jeśli jest taka możliwość, zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panas Napisano 28 lipca 2015 Udostępnij Napisano 28 lipca 2015 Osobiście polecam Beyerdynamic Custom One Pro, przedział cenowy niższy ale grają naprawdę zacnie. I proszę się nie sugerować boxową customizacją producenta, która imho kierowana jest raczej do młodego grona słuchaczy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciino Napisano 4 października 2015 Udostępnij Napisano 4 października 2015 Z takim budżetem pomyślałbym o słuchawkach bezprzewodowych, np. Samsung Level Over Ear--------------------Ktoś, kto lubi muzykę, nie powinien się zawężać do jednego gatunku catering - Katarzyna Nosowska Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts