Celdur Napisano 25 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2015 Cześć,Panowie zauważyłem patrząc pod słońce taki o to defekt w głośniku niskotonowym.Czy warto sobie zawracać głowę reklamacją? Pod palcem jakoś specjalnie tego nie czuć.http://h31i.imgup.net/MA8726.jpgPozdrawiam, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 25 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2015 Może czegoś tam mniej natrysneli, jakiejś ceramiki, lub farby, a może klej z gumy nieco spłynął i został taki cień? Jak gra, to niech gra dalej .Napisz do dystrybutora, a nóż prześlą Ci nówkę zamiennik niskotonowy, ten będziesz miał jako zapas. Cytat Panowie zauważyłem patrząc pod słońce taki o to defekt Jak słońce to może plamy słoneczne, mroczki , albo pojawił się jakiś wizerunek Boba Marleya na membranie kolumny ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celdur Napisano 25 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2015 Możliwe że czegoś tam za dużo dali lub coś innego..Mam tylko nadzieję że nie wpływa to jakoś na odbiór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 25 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2015 Jeśli nie jest to wgniecenie, pęknięcia czy załamanie membrany głośnika, to bym się nie martwił.Możesz napisać do dystrybutora. Ale daj zdjęcia lepszej jakości. Nie wykręcaj oczywiście głośników, bo by gwarancja przepadła. A co się dowiesz, może coś zyskasz, to Twoje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celdur Napisano 27 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2015 Wyślą mi dwa przetworniki nowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 27 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2015 No to skończyło się szczęśliwie (a przynajmniej tak ma się skończyć).Zamykam temat - a Ty nie twórz co chwilę nowych wątków, bo to bez sensu!Więc proszę - kontynuuj już w rozpoczętych ...Swoją drogą masz niecałe 500 napisanych postów i ponad 25 rozpoczętych wątków - idziesz na jakiś rekord czy co? Przecież to tylko zaciemnia Forum Zresztą miałeś już parę razy zwracaną uwagę, więc może byś wreszcie przestał to robić!Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts