fazz1 Napisano 26 grudnia 2015 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2015 [Proszę o poradę .Mam zestaw audio yamaha z DSP 2070 i kolumanami Mission 753 Jaki gramofon wybrać do tego .Myślałem o Yamaha TT 300 lub TT 400.Może ktoś podpowie jakieś inne rozwiązanie też w pozsądnej cenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 26 grudnia 2015 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2015 Na początek polecam lekturę:http://forum.audio.com.pl/Przygoda-z-gramo...cje-t43053.htmlYamaha tt 300 to koszt rzędu 150zł więc dużo plastiku i szału się nie spodziewaj. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 27 grudnia 2015 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2015 Cześć.Podaj chociaż przedział cenowy, lub górną granicę budżetu na ten gramofon. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 27 grudnia 2015 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2015 Ooo, świąteczny czas😃. Witaj Zielu😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 27 grudnia 2015 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2015 Cytat Myślałem o Yamaha TT 300 lub TT 400.Może ktoś podpowie jakieś inne rozwiązanie też w pozsądnej cenie. A poza tym - na początek to przede wszystkim poczytaj parę wątków na naszym Forum poświęconych zakupowi używanego gramofonu. Bo po co pisać drugi (i trzeci ... i czwarty ) raz to samo???Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 30 grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2015 Kolega fazz1 albo czyta forum, albo już kupił gramofon. Może podzieli się z nami swoimi przemyśleniami lub wrażeniami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fazz1 Napisano 13 stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 stycznia 2016 Dzięki za wszystkie posty. Ostatecznie kupiłem Technicsa SL BD 3 . To było całkowicie przypadkowe trafienie poza aukcjami, Stan prawie jak nówka w fabrycznym opakowaniu,Prawie nie grany.Pomimo długiego leżakowania u poprzedniego właściciela { pierwszego właściciela} wszyskio gra jak trzeba. Czy radzicie zmieniać fabryczną wkładkę na coś innego ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 13 stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2016 Cytat Czy radzicie zmieniać fabryczną wkładkę na coś innego ? Na razie nie ma co jej zmieniać, jak jest prawie nowa.Posłuchaj teraz płyt, a potem zdecydujesz czy chcesz zmieniać wkładkę na lepszą - czy cały gramofon...Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts