fazz1 #1 Napisano 26 grudnia 2015 [Proszę o poradę .Mam zestaw audio yamaha z DSP 2070 i kolumanami Mission 753 Jaki gramofon wybrać do tego .Myślałem o Yamaha TT 300 lub TT 400.Może ktoś podpowie jakieś inne rozwiązanie też w pozsądnej cenie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chili #2 Napisano 26 grudnia 2015 Na początek polecam lekturę:http://forum.audio.com.pl/Przygoda-z-gramo...cje-t43053.htmlYamaha tt 300 to koszt rzędu 150zł więc dużo plastiku i szału się nie spodziewaj. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zieluwid #3 Napisano 27 grudnia 2015 Cześć.Podaj chociaż przedział cenowy, lub górną granicę budżetu na ten gramofon. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chili #4 Napisano 27 grudnia 2015 Ooo, świąteczny czas😃. Witaj Zielu😊 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RoRo #5 Napisano 27 grudnia 2015 Cytat Myślałem o Yamaha TT 300 lub TT 400.Może ktoś podpowie jakieś inne rozwiązanie też w pozsądnej cenie. A poza tym - na początek to przede wszystkim poczytaj parę wątków na naszym Forum poświęconych zakupowi używanego gramofonu. Bo po co pisać drugi (i trzeci ... i czwarty ) raz to samo???Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Belfer54 #6 Napisano 30 grudnia 2015 Kolega fazz1 albo czyta forum, albo już kupił gramofon. Może podzieli się z nami swoimi przemyśleniami lub wrażeniami. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fazz1 #7 Napisano 13 stycznia 2016 Dzięki za wszystkie posty. Ostatecznie kupiłem Technicsa SL BD 3 . To było całkowicie przypadkowe trafienie poza aukcjami, Stan prawie jak nówka w fabrycznym opakowaniu,Prawie nie grany.Pomimo długiego leżakowania u poprzedniego właściciela { pierwszego właściciela} wszyskio gra jak trzeba. Czy radzicie zmieniać fabryczną wkładkę na coś innego ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RoRo #8 Napisano 13 stycznia 2016 Cytat Czy radzicie zmieniać fabryczną wkładkę na coś innego ? Na razie nie ma co jej zmieniać, jak jest prawie nowa.Posłuchaj teraz płyt, a potem zdecydujesz czy chcesz zmieniać wkładkę na lepszą - czy cały gramofon...Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach