lukasz3k Napisano 26 grudnia 2015 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2015 WitamPoszukuje zestawu do naglosnienia salonu(okolo 20m2). Troche poczytalem poszukalem ale juz mam spory metlik w glowie .Jako ze jestem dosc zielony w tym temacie prosze o pomoc. Budzet okolo 3500zl. Kolumny podlogowe niestety odpadaja.Troche poszukalem i na poczatku wpadlo mi w oko AVR-161 + HKTS30Jednak pozniej zobaczylem glosnicznki Q Acoustics. Wychodza poza budzet ale zaczal bym od Subwoofer`a 2070 + 2x2010 + centralny 2000C. Czy ktos moze doradzic ktory zestaw bedzie sie spisywal lepiej?Czy AVR-161 to dobry wybor? W rzucil mi sie Pioneer VSX-S510, Yamaha RX-S600Zalezy mi na DLNA/FLAC/Ethernet/BT.Uzywany bedzie do filmu/muzyki 60/40.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 27 grudnia 2015 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2015 Witaj,zacznę od kolumn, zawsze jest problem z uzyskaniem dobrej jakości dźwięku stereo i małych gabarytowo kolumn. Na pewno rozwiązanie na Q Acoustics jest bardzo dobre, można także alternatywnie pomyśleć nad Wharfedale serią Diamond.W kwestii amplitunera wybór amplitunera Harman Kardon jest także optymalny, spójrz tylko na najnowszy model z dopiskiem S. Jako alternatywa warto spojrzeć na Yamaha RX-V479 (http://q21.pl/yamaha-rx-v479.html) oraz trochę droższy, ale wyraźnie lepszy Onkyo TX-545 (http://q21.pl/onkyo-tx-nr545.html).Przyjrzyj się proszę moim propozycjom, w przypadku pytań oraz oferty finansowej dla klubowicza oczywiście służę pomocą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 grudnia 2015 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2015 Witaj,Te HKTS odpuść na starcie. Zwłaszcza z nowymi amplitunerami Harmana. Wybór QAcoustic to dużo lepsze rozwiązanie i zdecydowanie powinieneś iść w tą stronę. Co do amplitunera cena/jakość prym wiedzie obecnie Yamaha 479 i uważam go za dobrą opcję.W razie pytań zapraszam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz3k Napisano 29 grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 grudnia 2015 A jak w zestawieniu do RX-V479 wyglada Pioneer VSX-830? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts