Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam, przymierzam się do zakupu zestawu stereo czyli kolumny i wzmacniacz, zazwyczaj słucham hardstyle, hardcore, ale również starej polskiej muzyki klubowej i hardbass. Nie wiem na co się zdecydować i chciałem się poradzić jaki zestaw byście polecili. Dziękuję ogromnie za pomoc icon_smile.gif
Napisano
Witaj,

Często słucham takiej muzyki jak Ty. icon_smile.gif Uważaj bo to nie zalicza się do audiofilizmu icon_smile.gif
Klipsch jest do tego stworzony. Model R 26 F do tego dobry wzmacniacz NAD 326 BEE i jesteś na prawdę w domu.

Jeśli chciałbyś przekonać się o tym w domu napisz.

Pozdrawiam
Napisano
Słucham takiej muzyki od lat i ciezko bylo dobrac i spasowac klocki tak aby wszystko bylo na swoim miejscu.

Świetnie sprawdzi sie tutaj elektronika Sony ES z kolumnami Cantona

http://allegro.pl/canton-ergo-rc-l-vs-jbl-...5921145288.html

kolumny wizualnie wygladaja na bdb+ w zestawie jest Control Uni do tego wzmacniacz http://allegro.pl/sony-ta-f730es-wzmacniac...5918453510.html

osobiscie mam zestaw Sony SS-F7ES DIY ze wzmacniaczem Sony TA-F830ES ale przerabialem identyczny zestaw jak Ci polecam i bylo swietnie, w tym budzecie zestaw nie do podwazenia.
Napisano
dzięki za pomoc, na ogół zestaw kupie nie wcześniej niż luty/marzec, a nad tymi Klipsch właśnie też się zastanawiałem jak i wzmacniaczem NAD. przed zakupem wpadnę na odsłuch jeśli będzie możliwy, kiedyś facet w jakimś sklepie puścił mi JBL ES 80 i w dodatku na ampli 5.1 gdyż chciałem na wzmacniaczu i puścił muzykę taką do snu. Mam nadzieję że się nic nie wysypie i uda się w końcu ten zestaw zakupić icon_smile.gif